صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ابراز ناراحتی بالوتلی از حذف ایتالیایی‌ها

کد خبر: ۳۶۴۳۰۳
| |
2680 بازدید
مهاجم میلان پس از صعود تیمش از مرحله گروهی اعلام کرد از حذف دیگر تیم‌های ایتالیایی به شدت ناراحت است.

به گزارش فارس، میلان با تساوی بدون گل مقابل آژاکس و با قرار گرفتن در رتبه دوم گروه خود در لیگ قهرمانان اروپا راهی مرحله حذفی شد.

این بدان معنا است که روسونری تنها تیم ایتالیایی است که موفق شده از مرحله گروهی خود صعود کند. یوونتوس با قبول شکست مقابل گالاتاسرای و ناپولی هم با وجود پیروزی مقابل آرسنال با قرار گرفتن در رده‌های سوم گروه خود موفق به صعود نشدند.

ماریو بالوتلی در این مورد گفت: درست است که ما با تساوی مقابل آژاکس راهی مرحله بعد شدیم اما دوست داشتیم در این مرحله دیگر تیم‌های ایتالیایی نیز ما را همراهی کنند. از اینکه فقط یک تیم در مرحله حذفی از کشور ایتالیا حضور دارد ناراحت هستم اما از سوی دیگر برای میلان هم خیلی خوشحالم.

بالوتلی در مورد اینکه دوست دارد در مرحله بعد با چه تیمی روبه‌رو شود گفت: برایم فرقی نمی‌کند زیرا با هر تیمی که روبه‌رو شویم، می‌دانیم که این تیم موفق شده در مرحله گروهی به عنوان صدرنشین صعود کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟