ريزش سقف بر روي سه کارگر ساختماني
ريزش سقف يک ساختمان در روستاي کروني شهرستان شيراز، سه کارگر را در زير آوار به دام انداخت.
به گزارش مردم سالاری، مديرعامل سازمان آتشنشاني شهرداري شيراز در اين باره گفت: سه کارگر که در حال بتنريزي سقف يک ساختمان بودند، بدليل رعايت نکردن مسايل ايمني در ساخت و ساز و ريزش سقف، زير آوار ماندند.
رامين طالبي با بيان اينکه ماموران آتشنشاني بلافاصله پس از اعلام موضوع به محل حادثه اعزام شدند، خاطرنشان کرد: استفاده از جکهاي چوبي براي مهار سقف و بيتوجهي به لزوم توجه به رعايت دستورات ايمني، سبب ريزش سقف و حبس کارگران شده بود.
وي يادآور شد: دو نفر از کارگران بلافاصله و با کمک اهالي محل، از زير آوار خارج شده بودند، اما نفر سوم که يک کارگر افغاني بود، بدليل سقوط تيرچه بلوک روي پاهايش، بدام افتاده بود.
طالبي افزود: ماموران امداد آتشنشاني بموقع به محل حادثه رسيده و با تقسيم به دو گروه کاري، يک گروه به ايمنسازي محل مبادرت کرد و گروه دوم نيز با استفاده از جکهاي بادي و دستگاههاي برش هيدروليک، رهاسازي يکي از سه کارگر را انجام دادند.


