تجمع قضاتی که سرشان کلاه رفته است

کد خبر: ۳۶۳۳۵۰
| |
11440 بازدید
برخی از قضات و کارکنان دادگستری استان تهران، بعد از ظهر امروز در مقابل یکی از ساختمان‌ها در خیابان قرنی تجمع کردند تا خواسته‌های خود در خصوص پرونده کلاهبرداری موسوم به تعاونی مسکن قضات را مطرح کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، این افراد که تعداد آنها به حدود 70 نفر می‌رسید، با در دست داشتن پلاکاردهایی و بدون سر دادن شعار، خواهان استرداد وجوه پرداختی به تعاونی مسکن خود بودند.

این افراد که اکنون اکثر آنها بازنشسته قوه قضاییه هستند، در سال 1383 مورد کلاهبرداری 38میلیارد تومانی قرار گرفته‌اند و فردی که مدعی مالکیت زمین‌هایی در منطقه سیف آباد هشتگرد بوده، از هر یک از آنها بیش از 18 میلیون تومان دریافت کرده ولی پس از مدتی مشخص می شود که چنین زمین‌هایی وجود نداشته است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی