صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تساوی یک نیمه‌ای سپاهان و استقلال

کد خبر: ۳۶۲۵۰۵
| |
2774 بازدید
سپاهان و استقلال در پایان نیمه نخست به تساوی بدون گل رضایت دادند.

به گزارش ایسنا، نیمه نخست دیدار سپاهان و استقلال از هفته هفدهم رقابت‌های لیگ برتر با تساوی بدون گل به پایان رسید.

در این نیمه دو تیم بیشتر تلاش داشتند تا یکدیگر را محک بزنند و در بیشتر دقایق توپ در میانه‌های زمین بود. با این حال استقلال یک بار شانس گلزنی‌اش را با شوت محمد مهدی نظری در دقیقه 23 امتحان کرد. شوت از پشت محوطه جریمه این بازیکن با فاصله‌ای یک متری از کنار دروازه راهی اوت شد.

در ادامه امید ابراهیمی هم با اقدامی مشابه از پشت محوطه جریمه استقلال تلاش کرد تا در دقیقه 31، زرد پوشان اصفهانی را به گل برسناد اما شوت این بازیکن با فاصله از بالای دروازه ‌آبی‌پوشان راهی اوت شد.

بهترین فرصت این دیدار را محمد قاضی در دقیقه 42 به دست آورد که شوت سنگین این بازیکن از پشت محوطه جریمه سپاهان با فاصله‌ای اندک راهی اوت شد و تنها یک دقیقه بعد امید ابراهیمی با شوتی سنگین از میانه محوطه جریمه استقلال اقدام به شوت زنی کردد که ضربه او را مهدی رحمتی با واکنشی دیدنی مهار کرد و توپ را به کرنر فرستاد.

در نیمه نخست این دیدار امیرحسین صادقی با کارت زرد داور جریمه شد.

استقلال در نیمه نخست با مهدی رحمتی، آندرانیک تیموریان، جواد نکونام، پژمان منتظری، جی لوید ساموئل ، امیر حسین صادقی، حنیف عمران زاده، مهدی نظری، سیاوش اکبرپور، هاشم بیک زاده، محمد قاضی در میدان حاضر شد و برای سپاهان نیز رحمان احمدی، هادی عقیلی، شجاع خلیل زاد، احسان حاج صفی، امید ابراهیمی، یعقوب کریمی، علی حمودی، محمد غلامی ، حسین پاپی ، علی احمدی، اروین بولکو به میدان رفتند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟