صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مراسم روز پارالمپیک با حضور کیا و نیکی کریمی

حضور موشک آسیا و نایب قهرمان المپیک در کنار نیکی کریمی و معتمدآریا
کد خبر: ۳۶۲۲۷۵
| |
3975 بازدید
مراسم برزگداشت روز پارالمپیک از صبح امروز با حضور مهمان ویژه در سالن 12 هزار نفری آزادی تهران آغاز شد.

به گزارش فارس، مراسم بزرگداشت روز‌ پارالمپیک باز صبح امروز سالن 12 هزار نفری مجموعه ورزشی آزادی با حضور مهمانان ویژه آغاز شد.

در این مراسم که از ساعت 9:30 آغاز شده است محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان و افشارزاده دبیرکل کمیته ملی المپیک، کیومرث هاشمی، معاون وزیر ورزش و جوانان و محمود خسروی وفا رئیس کمیته ملی پارالمپیک حضور یافتند.

مهدی مهدوی کیا و احسان حدادی نیز از جمله میهمانان ویژه این مراسم هستند. هنرمندان نامداری همچون نیکی کریمی، سعید پیردوست، فاطمه معتمد آریا در سالن 12 هزار نفری حاضر شده و در بزرگداشت هفته‌ پارالمپیک شرکت کرده‌اند.

این مراسم تا ساعت 11:30 امروز با اجرای برنامه‌های مختلف ادامه دارد.

گودرزی، وزیر ورزش و جوانان بعد از چند دقیقه حضور در این مراسم سالن را ترک کرد. افشارزاده هم دقایقی بعد از وزیر از سالن رفت.

فاطمه معتمد آریا و نیکی کریمی با حضور در بین ورزشکاران به تشویق آنها پرداختند.

میهمانان خارجی نیز در این مراسم حضور دارند. اعضای کمیته بانوان پارالمپیک آسیا که در ایران حضور دارند با حضور در سالن 12 هزار نفری آزادی در جشن روز پارالمپیک شرکت کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟