استانداران بوشهر و قزوین انتخاب شدند

کد خبر: ۳۶۲۱۳۵
| |
10252 بازدید
هیئت وزیران در جلسه صبح امروز خود مرتضی روزبه را به عنوان استاندار قزوین و مصطفی سالاری را به عنوان استاندار بوشهر انتخاب کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم گروه استان‌ها، در جلسه صبح امروز هیئت دولت که به‌ریاست حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری برگزار شد، با پیشنهاد وزارت کشور و موافقت هیئت وزیران، مرتضی روزبه به عنوان استاندار قزوین و مصطفی سالاری به عنوان استاندار بوشهر انتخاب شدند.

مصطفی سالاری استاندار جدید بوشهر، دشتستانی و از نخبگان دانشکده حقوق دانشگاه تهران بوده است که در سال 81 جذب وزارت نفت شده و مسئولیت‌های متعددی در نفت و گاز پارس داشته است.

وی در سال 88 بورسیه وزارت نفت شده فوق‌لیسانس و دکترای مدیریت اجرایی از دانشگاه بُردو فرانسه را اخذ کرد که به‌تازگی از رساله دکترای خود در پاریس دفاع کرده است.

وی در جریان انتخابات ریاست جمهوری یازدهم نماینده روحانی در مناطق جنوب کشور بوده است.

مرتضی روزبه استاندار جدید قزوین، پیش از این سرپرست اسبق استانداری قزوین بوده است.

از دیگر موارد عنوان شده در سوابق کاری روزبه، فرمانداری قزوین است.




اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی