صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

معترضان تایلندی به دفتر نخست‌وزیر رسیدند

کد خبر: ۳۶۱۸۵۴
| |
2846 بازدید

پلیس تایلند موانعی را که در خیابان‌ها برای جلوگیری از ورود معترضان به ساختمان‌های دولتی مستقر کرده بود، برداشتند و با این اقدام معترضان ضد دولتی به دفتر نخست‌وزیر رسیدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری راشا تودی، تظاهرات‌های 9 روز گذشته در تایلند دست‌کم سه کشته و بیش از 230 مجروح بر جای گذاشته است.

اوایل امروز (سه‌شنبه) پلیس تایلند موانعی را که در مقابل دفتر یینگلاک شیناواترا، نخست‌وزیر تایلند مستقر کرده بود، برداشت.

تلویزیون دولتی تایلند تصاویری نشان داد که معترضان اطراف ساختمان اصلی دولت حضور داشتند. دفتر نخست‌وزیر و وزرای کابینه وی در آنجا است.

نیروهای امنیتی در گفت‌وگو با رویترز اعلام کردند که تغییر استراتژی پلیس تایلند با هدف خاموش کردن تنش‌های رو به گسترش است. همچنین رئیس پلیس تایلند اعلام کرد که به افسران پلیس ضد شورش گفته شده است تا عقب‌نشینی کنند.

این مقام گفت: در هر منطقه‌ای که درگیری رخ داده است ما به تمام نیروها دستور دادیم تا عقب‌نشینی کنند. این سیاست دولت است تا مانع بروز درگیری شود. ما دیگر امروز از گاز‌ اشک‌آور استفاده نمی‌کنیم و هیچ درگیری رخ نخواهد داد. ما به معترضان اجازه می‌دهیم که اگر بخواهند پیشروی کنند.

معترضان تایلندی روز دوشنبه تلاش کردند تا موانعی که مقابل ساختمان‌های اصلی دولت قرار داشت بردارند اما با مداخله پلیس و شلیک گاز اشک‌آور از سوی نیروهای امنیتی و نیز استفاده از آب پرفشار و گلوله‌های پلاستیکی سرکوب شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟