صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سلطانی: هدف این بازی برد و باخت نبود

کد خبر: ۳۶۰۷۸۳
| |
3385 بازدید

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هدف بازی با میلان برد و باخت نبود بلکه این مسابقه برای خداحافظی مهدوی‌کیا در نظر گرفته شده بود.

به گزارش خبرگزاری فارس، بهروز سلطانی پس از شکست 3 بر یک پرسپولیس برابر ستارگان آث‌میلان در جمع خبرنگاران گفت: بازی خوبی بود، متاسفانه شاهرودی در دقیقه 2 مصدوم شد و بیرون رفت و امیدوارم مشکل خاصی برای وی پیش نیاید.

وی گفت:‌ من پیش از بازی گفته بودم هدف این مسابقه برد و باخت نبود و برای خداحافظی مهدوی‌کیا در نظر گرفته شده بود.

پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس عنوان کرد: ما برای این بازی بچه‌ها را با مشکلات زیادی جمع کردیم. بدن‌های ما ناآماده بود. اما میلانی‌ها آماده بودند و حرفه‌ای کار کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟