محراب تاریخی مسجد النبی قزوین تخریب شد

کد خبر: ۳۵۹۷۷۷
|
۰۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۱ 24 November 2013
|
5673 بازدید
محراب تاریخی ایوان غربی مسجد النبی قزوین که یکی از مساجد چهار ایوانه و دومین اثر ثبت شده ملی در استان قزوین بوده، تخریب شد.

به گزارش مهر، این محراب یکی از مهمترین محرابهای مسجد النبی قزوین بوده است که برای تخریب آن تا عمق 3 متر داخل دیوار را تخریب کرده اند برخی اظهار می کنند که علت این تخریب ایجاد راهرو به داخل ایوان بوده است. همانند این محراب در ایوان شرقی این مسجد نیز وجود دارد.

محراب بعد از تخریب

محراب تاریخی مسجد النبی قزوین تخریب شد

تا چند روز پیش جلوی این محراب چادری کشیده شده بود تا این تخریب در معرض دید مردم قرار نگیرد. مسجد النبی قزوین مسجدی ساخته شده در دوران صفوی است که بخشهای دیگری در دوره قاجار به آن اضافه شد. اما شاکله اصلی این مسجد مربوط به دوران صفویه تعلق دارد.

نمایی از محراب سمت راست، قبل از تخریب

محراب تاریخی مسجد النبی قزوین تخریب شد

محراب تخریب شده در این مسجد دارای تزئینات سنگ مرمر و کاشی کاری های مینایی متعلق به دوره قاجاریه بود.

مسجد چهار ایوانه مسجد النبی سال 1310  با شماره 122 به عنوان دومین اثر ثبت شده در قزوین به فهرست میراث ملی اضافه شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت