میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

زنده گیری یک قلاده کاراکال در باغات فین کاشان

کد خبر: ۳۵۸۷۱۳
| |
12301 بازدید
|
۱

به دنبال تماس تلفنی یکی از شهروندان طبیعت دوست مبنی بر مشاهده یک قلاده کاراکال در باغات فین کاشان، محیط بانان و نیروهای آتش نشانی این شهرستان به محل اعزام و حیوان را زنده گیری نمودند.

به گزارش پایگاه خبری دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران، محیط بانان پس از معاینه اولیه، کاراکال را به اداره حفاظت محیط زیست کاشان منتقل نمودند. پس از مدتی نگهداری و اطمینان از سلامت کامل، این کاراکال در زیستگاه طبیعی خود رهاسازی خواهد شد.

زنده گیری یک قلاده کاراکال در باغات فین کاشان

کاراکال از گربه سانان کمیاب و در معرض انقراض کشور به شمار می رود که کمتر مورد مطالعه قرار گرفته است. تخریب زیستگاه، شکار غیرمجاز پرندگان به خصوص کبک به عنوان یکی از مهمترین طعمه های کاراکال، تصادفات جاده ای و کشته شدن توسط افراد محلی و سگ های گله باعث کاهش شدید جمعیت این گونه ارزشمند در کشور شده و نسل این گونه ارزشمند را در آستانه انقراض قرار داده است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۶
چرا رهایش کردند یک بلایی به سرش خواهد آمدباید به خوبی ازش نگهداری می کردند
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات