عملکرد دولت روحانی در 100 روزکاری منفی نیست

کد خبر: ۳۵۸۶۹۹
| |
3813 بازدید
عضو کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس با بیان اینکه عملکرد دولت روحانی در 100 روزکاری منفی نبوده‌، گفت: در گزارش رئیس جمهور مشخص می‌شود چه میزان از مشکلات مردم مرتفع شده است.

روح‌الله حسینیان در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت، عملکرد دولت یازدهم را در 100 روز گذشته را نه مثبت و نه منفی ارزیابی کرد و گفت: عملکرد دولت در 100 روزکاری میانگین بوده یعنی نه منفی و نه مثبت است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: رئیس جمهور با گزارش 100 روزه‌ای که در چند روز آینده می‌دهد مشخص می‌شود چه میزان از مشکلات مردم مرتفع شده و چه اتفاقاتی در کشور افتاده است.

وی درباره وعده کشورهای غربی برای رسیدن به یک توافق سازنده با ایران در مذاکرات ژنو3، ادامه داد: از این قول ها زیاد شنید‌ه‌ایم تا غربی‌ها گامی شفافی -که به نفع ایران تمام شود- برندارند و حسن نیت آنها برای ملت ایران ثابت نشود، اینگونه وعده‌ها را باور نمی‌کنیم.

عضو کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس با بیان اینکه قضاوت درباره رابطه دولت با مجلس را زودهنگام خواند و افزود: نطق رئیس جمهور در روز رای اعتماد به نصر الله سجادی وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان دلچسب نبود چون لحنی تهدیدی داشت
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت