میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
خطر حذف بیخ گوش اصفهانی‌ها

اولتیماتوم مشحون به تیم‌های اصفهانی

کد خبر: ۳۵۶۴۴۲
| |
4377 بازدید
رئیس فدراسیون بسکتبال به مدیران تیم‌های ذوب آهن اصفهان و فولاد ماهان اخطار داد شرایط تیم‌هایشان را برای حضور در لیگ برتر مهیا کنند.

به گزارش تسنیم و به نقل از سایت فدراسیون بسکتبال، محمود مشحون در نامه‌ای از مدیران عامل باشگاه‌های ذوب آهن و فولاد ماهان اصفهان خواست تا هر چه سریع‌تر شرایط حضور تیم‌های بسکتبال خود را برای حضور در لیگ برتر مهیا کنند وگرنه از لیگ حذف می‌شوند.

در نامه رئیس فدراسیون بسکتبال آمده است: پیرو برنامه اعلام شده لیگ برتر سال جاری، بدینوسیله به اطلاع باشگاه‌های فولاد ماهان سپاهان و ذوب آهن اصفهان می‌رساند نسبت به رفع نواقص و مدارک و انجام تعهدات خود به فدراسیون اقدام کنند. در همین راستا بازی هفته اول آن دو باشگاه به‌عنوان بازی معوقه تلقی شده و انتظار دارد هرچه سریع‌تر نسبت به رفع نواقص اقدام کرده تا بتوانید طبق جدول مسابقات در تاریخ 27 آبان ماه در هفته دوم رقابت‌ها حضور داشته باشید. در غیر این‌ صورت از لیگ برتر سال 92 حذف خواهید شد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات