صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حضور اعضای گروهک ریگی در جیش‌العدل

کد خبر: ۳۵۴۳۹۸
| |
8626 بازدید

فرمانده مرزبانی کشور از حضور برخی افراد گروهک ریگی در گروهک جیش‌العدل خبر داد و گفت:برخی از افراد گروه ریگی در این گروه حاضر هستند و نوع نگاه جیش‌العدل به مسائل نیز مانند گروهک ریگی است.

به گزارش فارس سردار حسین ذوالفقاری فرمانده مرزبانی کشور در نشست خبری خود در مورد تیراندازی های مشکوک از سمت افغانستان به مرزبانان کشور گفت: شواهدی دال بر حرکت تروریستی در این موضوع وجود ندارد بلکه تیراندازها افرادی هستند که قصد ورود به خاک ایران را دارند و مرزبانان کشور مانع این کار شده اند.

فرمانده مرزبانی کشور در مورد احتمال اقدام تلافی جویانه گروهک جیش العدل بعداز اعدام 16 شرور در منطقه سیستان و بلوچستان، گفت: این که آنها درصدد باشند تا اقدام تلافه جویانه ای را انجام دهند قابل تصور است اما می دانند که ما با هوشیاری منطقه را تحت کنترل داریم.

وی همچنین با گلایه از دولت برای عدم تخصیص بودجه جهت انسداد مرزها گفت: ما اعلام کردیم که اگر تفاوت قیمت سوخت قاچاق را به مدت 12 روز به ما بدهند مرز را به طور کامل مسدود می کنیم که این کار انجام نشد.

ذوالفقاری با بیان اینکه روحیه مرزداران بعد از این حادثه پایین نیامده است از اعلام آمادگی نیروها و حتی بازنشستگان برای حضور در منطقه و برقراری امنیت خبر داد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟