صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زورگيری در مقابل دوربين مداربسته

کد خبر: ۳۵۳۸۸۳
| |
12447 بازدید
سه پسر سارق که با تهديد چاقو زورگيري مي کردند با بررسي فيلم دوربين هاي مداربسته شناسايي و دستگير شدند.در روز هفدهم تير ماه سال جاري فردي با مراجعه به كلانتري 109 بهارستان اظهار داشت که کيف پولش حاوي 150 هزار تومان، به همراه گوشي تلفن همراهش توسط سرنشينان يک دستگاه موتورسيکلت به سرقت رفته است. با تشکيل پرونده مقدماتي با موضوع «زورگيري» و به دستور شعبه 13 بازپرسي دادسراي ناحيه 27 تهران، پرونده جهت رسيدگي در اختيار اداره پنجم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت .

اظهارات مالباخته

به گزارش مردم سالاری، مالباخته پس از حضور در اداره پنجم پليس آگاهي تهران بزرگ به کارآگاهان گفت‌: «ساعت 6 روز هفدهم تير92 از بيمارستان سوار خودروي پژو 206 شدم و به طرف محل کار رفتم‌. در بين راه متوجه موتورسيکلتي با سه سرنشين شدم اما بدون توجه به موتورسواران به طرف مغازه‌ام که کفش فروشي بود، رفتم‌. پس از پارک خودرو، ناگهان سرنشينان موتور به طرف من حمله‌ور شده و با تهديد قمه کيف جيبي‌ام را که حاوي 150 هزار تومان بود به همراه گوشي تلفن همراهم به سرقت بردند؛ از آنجايي که در مقابل مغازه‌ام چنين اتفاقي افتاد‌، دوربين مداربسته مغازه‌ام اين ماجرا را تصويربرداري کرده است».

شناسايي و دستگيري اعضاي گروه سارقان کيف قاپ و زورگير

با آغاز رسيدگي به پرونده، کارآگاهان اداره پنجم پليس آگاهي تهران بزرگ به بررسي تصاوير بدست آمده از دوربين‌هاي مداربسته مغازه کفش فروشي پرداخته و با شناسايي شماره پلاک موتورسيکلت، موفق به شناسايي مالک آن شدند که خانم ميانسالي به نام رويا بود!.

تحقيقات براي دستگيري صاحب موتورسيکلت آغاز شد اما در ادامه بررسي‌ها مشخص شد که رويا محل سکونتش را تغيير داده اما کارآگاهان در تحقيقات ميداني موفق به شناسايي مخفيگاه رويا شده و سرانجام او را دستگير کردند.

رويا در تحقيقات اعتراف کرد که موتور را براي پسرش به نام پاشا خريده که پاشا نيز دستگير و در ادامه تحقيقات به زورگيري از مرد کفش فروش اعتراف کرد اما با ارائه هويت‌هاي جعلي قصد داشت تا در مسير تحقيقات پليسي انحراف ايجاد کند که با هوشياري کارآگاهان دو همدست پاشا، با هويت واقعي شناسايي و دستگير شدند .

اعترافات متهمان

با توجه به اعترافات صريح متهمان مشخص شد که اين سه متهم سوار بر موتورسيکلت شده و با تهديد قمه از مالباختگان زورگيري مي‌کردند که عمده سرقت‌هاي خود را در مناطق مرکزي تهران بويژه در محدوده سعدي، حافظ، انقلاب و بويژه حوالي بازار انجام داده‌اند.

برابر بررسي سوابق متهمان مشخص شد که هر سه متهم پرونده از مجرمان سابقه دار بوده و چندين بار به اتهام سرقت بازداشت شده‌اند. يکي از متهمان در اين رابطه مي‌گويد: «با علي و محمد بچه محل بوديم و مدتي قبل تصميم گرفتيم تا با هم دست به دزدي بزنيم ؛ ما دزدي مي‌کرديم تا خرج موادمان را تهيه کنيم .»

سرهنگ علي غياثوند، معاون مبارزه با سرقت‌هاي خاص پليس آگاهي تهران بزرگ، با اعلام اين خبر گفت: «با توجه به اعترافات صريح متهمان به سرقت‌هايشان در مناطق مختلف شهر تهران، قرار قانوني از سوي مقام محترم قضايي صادر و متهمان جهت انجام تحقيقات تکميلي و شناسايي ديگر جرايم ارتکابي در اختيار اداره پنجم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفته‌اند‌؛ لذا از کليه مالباختگاني که بدين شيوه و شگرد مورد سرقت، کيف قاپي، زورگيري، گردنبند قاپي، ضرب و جرح، تهديد و... قرار گرفته اند دعوت مي‌شود تا جهت شناسايي متهمان و پيگيري شکايات خود به اداره پنجم پليس آگاهي تهران بزرگ واقع در خيابان وحدت اسلامي‌مراجعه کنند».

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟