صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جلسه دايي و دستياران کي‌روش

کد خبر: ۳۵۲۱۱۴
| |
4837 بازدید
کادر فني تيم ملي در جلسه‌اي با علي دايي در خصوص پولادي گفت‌وگو کرد.

بهبودي مهرداد پولادي و تمرينات او براي همراهي تيم ملي و رفع مصدوميت اين بازيکن يکي از برنامه‌هاي اصلي کارلوس کي‌روش است و شايد به همين دليل است که وي با وجود مصدوميت به تيم ملي شد.



در همين زمينه و پس از اردوي تيم ملي جلسه‌اي بين دستياران کارلوس کي‌روش و علي دايي در خصوص آخرين وضعيت پولادي برگزار شد و مقرر گرديد اين بازيکن تمرينات خود را زير نظر کادر پزشکي پرسپوليس دنبال کند و در پاره‌اي از اوقات که پرسپوليس به اردو مي‌رود زير نظر بدنساز تيم ملي تمرينات خود را دنبال کند.



در حال حاضر پولادي تمرينات خود را زير نظر بدنساز تيم دنبال مي‌کند.



 *خبري ديگر از قرمزپوشان اينکه محمدرضا خلعتبري به دليل مصدوميت از ناحيه مچ پا دو روز آينده بايد استراحت کنند و حضورش در بازي بعدي پرسپوليس مقابل پديده شانديز در چارچوب جام حذفي که قرار است روز چهارشنبه برگزار شود در پرده‌اي از ابهام قرار گرفت.



به احتمال فراوان خلعتبري به بازي روز چهارشنبه نخواهد رسيد.



* پس از اينکه هيئت مديره باشگاه پرسپوليس چندي پيش به بازيکنان قول داده بود تا يک دستگاه ماشين لباسشويي طبق حواله‌ها به آنها بابت موفقيت‌شان در چند بازي نيم فصل اول اهدا کند ابتدا علي رغم پيگيري بازيکنان پرسپوليس اين حواله‌ها پوچ درآمد اما پس از پيگيري‌هاي لازم بالاخره نامي، عضو هئيت مديره قرمزپوشان به وعده خود عمل کرد و بازيکنان پرسپوليس نيز طي چند روز گذشته با آوردن خودرو به دنبال بردن ماشين‌هاي لباسشويي بودند.



*کريم باقري، دستيار علي دايي نيز در مورد وضعيت پرسپوليس و خودش گفت: من فعلا هيچ حرف خاصي براي گفتن ندارم و حالا بايد ببينم که در آينده چه اتفاقي براي نشستنم روي نميکت مي‌افتد، ان‌شاالله بعدها درباره همه چيز حرف‌هايي را بيان خواهم کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟