مستندات به کميتهاخلاقفيفا ارسالشود
کد خبر: ۳۴۹۱۰۸
| | 2634 بازدید
کارشناس حقوقي فوتبال گفت: خوشبختانه عربها اسم جعلي قبلي را نتوانستند به سايت فيفا تحميل کنند.
هوشنگ نصيرزاده در گفت و گو با اوج درباره استفاده سايت فيفا از واژه مجعول خليج عمان به جاي خليج فارس عنوان کرد:از نظر جغرافيايي خليج به محلي مي گويند که به دريا ارتباطي ندارد و هميشه کم عمق است اما مي دانيم که عمان دريا است چون به اقيانوس هند وصل مي شود.
وي ادامه داد: اين درست است که اسم خليج فارس در سايت فيفا حذف شده است ولي ما خودمان هم در کتب مختلف جغرافيايي مان واژه درياي عمان را به کار مي بريم.
کارشناس حقوقي فوتبال افزود: خوشبختانه عربها اسم جعلي قبلي را نتوانستند به سايت فيفا تحميل کنند.بهتر است در مقطع فعلي علاوه بر تلاش هاي ديپلماتيک مستندات تاريخي از سوي فدراسيون فوتبال به کميته اخلاق فيفا ارسال شود.در صورتيکه در اين بحث ترتيب اثر داده نشود،مي توان بحث را به دادگاه بين المللي ورزش کشاند تا در اين محل در اين باره تصميم گيري شود.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


