صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رفع فقر پزشک عمومی و متخصص در مناطق محروم

کد خبر: ۳۴۸۴۴۹
| |
3747 بازدید

عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با مثبت ارزیابی کردن اقدام مجلس در تصویب کلیات طرح برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو، گفت: با اجرایی شدن هر چه سریع‌تر این طرح مشکل پزشک عمومی و متخصص در مناطق محروم کشور رفع می‌شود.

رسول خضری در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری خانه ملت، با یادآوری تصویب کلیات طرح اصلاح بند 3 ماده واحده قانون برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی و تخصصی، افزود: بر اساس این مصوبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موظف است تا 30 درصد ورودی‌های رشته‌های پزشکی عمومی، دستیاری تخصصی پزشکی و سایر رشته‌های گروه پزشکی را از طریق جذب دانشجوی بومی با اولویت مناطق محروم و متناسب با نیاز استان ها و در چهارچوب نظام سطح بندی پذیرش نماید.

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه قبل از تصویب طرح مذکور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف بود 10 درصد ورودی‌های رشته پزشکی را با شرط خدمت در مناطق محروم پذیرش کند، تصریح کرد: با تصویب این طرح 30 درصد ورودی‌های رشته پزشکی با اولویت دانشجویان بومی در مناطق محروم با شرط تحصیل در همان مناطق پذیرش می شوند.

وی ادامه داد: طرح اولیه برقراری عدالت آموزشی در پذیرش دانشجو تنها به پذیرش ورودی‌های پزشکی در سطح تخصص اشاره داشت، که پس از تصویب نهایی که امروز (9 مهر) در صحن علنی مجلس صورت گرفت پذیرش دانشجویان پزشکی عمومی را نیز شامل می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با تاکید بر رفع مشکل فقر پزشک عمومی و متخصص در مناطق محروم با تصویب طرح مذکور، تصریح کرد: این طرح به گسترش عدالت درمانی در سطح وجود پزشک در نقاط مختلف کشور کمک می ‌کند.

خضری با یادآوری شروط پذیرش دانشجویان طبق مصوبه طرح برقراری عدالت آموزشی، تصریح کرد: دانشجویانی که با شرط خدمت در مناطق محروم در دانشگاه پذیرفته می‌شوند باید 3 برابر زمان تحصیل خود در مناطق محروم خدمت کنند که این مدت زمان خدمت آنان در مدرکشان لحاظ شده و امکان جابجایی نیز وجود ندارد.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با بیان اینکه با تصویب طرح مذکور دلال بازی بین دانشجویان پزشکی نیز کاهش خواهد یافت، تصریح کرد: دانشجویان پزشکی که متعهد به خدمت در مناطق محروم می‌شوند حتی با پرداخت پول‌های کلان نیز نمی‌توانند محل خدمت و طبابت خود را جابه جا کنند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: پذیرش 30 درصدی دانشجویان پزشکی چه در سطح عمومی و تخصص باید زیرنظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نیز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باشد

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟