برنامه هایت لغو ،خودت روی هوا !
کد خبر: ۳۴۰۶۲۵
| | 4590 بازدید
آیا باید کارلوس کروش هم دنبال خواندن جملات نوشته نشده و بین خطوط باشد؟آیا او باید جای خواندن بیانیه های مطبوعاتی فدراسیون توجهش را معطوف کند به جملات نانوشته بین خطوط ؟
گل – رید بیتوین لاین یعنی بین خطوط را بخوان..بین خطوط چیزی نیست جز سطرهای سپید که البته جمله های نانوشته را آنجا باید خواند.رفتارهای فدراسیون فوتبال اینگونه است.به کروش می گویند می خواهیمت اما بدون برنامه هایت.بدون بازی های دوستانه و بدون بازیهای تدارکاتی و بدون برنامه هایی که خودت بگذار.می خواهیمت اگر ما بازیهای دوستانه را اوکی کنیم.می خواهیمت اگر ما بگوییم با که بازی کن و قراردادش را هم خودمان امضا کنیم.می خواهیمت اگر خودمان پشت قراردادهای مالی باشیم.
پیغام های فدراسیون فوتبال البته به کروش رسیده.این جمله طلایی او که در مصاحبه مطبوعاتی گذشته اش بر زبان آورد کلید طلایی بود که البته کسی به آن توجه نکرد چه همه حواس رفته بود پی تیتر در آوردن از اینکه راننده سازمان لیگ این برنامه را نوشته.
این که جام جهانی من نیست ، این جام جهانی ایران است . ولی به خاطر اتفاقاتی که در این مدت افتاده ، هر پیشنهادی که من بدهم سعی می کنند علیه من موضع بگیرند. الان بگویم این اتاق را سفید کنید ، می گویند نه چون من گفتم!
این صحبت کروش نشان می دهد که او هم متوجه شده جریانی در فدراسیون فوتبال هست که با تصمیم گیری های او مخالفت می کند.جریانی که سبب می شود تا برنامه های او کاملا عقیم بمانند و به هیچ جایی نرسد.لغو برنامه های ندارکاتی او و عصبانیت های فراوانش سبب شده تا استقلال کاری او کاملا زیر سوال برود.
آیا برای کروش در فدراسیون احترامی وجود دارد؟آیا برای کارلوس کروش پیغام های نانوشته و بین خطوطی گذاشته اند که خودش بخواند و برود؟
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


