صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

طلاق توافقی سه ساعت پس از ازدواج

کد خبر: ۳۴۰۳۲۸
| |
59180 بازدید
|

زوج جوان سه ساعت پس از ازدواج تصمیم گرفتند برای طلاق توافقی به دادگاه مراجعه کنند.

به گزارش مهر، تازه عروس در حالی که سعی می کرد غم بزرگی که بر روی چهره اش نشسته را مخفی کند، رو به رو قاضی دادگاه نشست و با اشاره به همسرش گفت: 6 ماه قبل با سعید در دانشگاه آشنا شدم. او پسر مودب و مهربانی بود. همیشه 5 دقیقه قبل از شروع کلاس ها به دانشگاه می آمد و بلافاصله پس از کلاس، از دانشگاه بیرون می رفت. یک روز وقتی به سمت خانه می رفتم او سد راهم شد و گفت، به من علاقه دارد و می خواهد همراه خانواده اش برای خواستگاری به خانه ما بیاید. یک هفته بعد آنها به خانه مان آمدند و ما با 114 سکه طلا به عنوان مهریه عقد کردیم. همیشه حس می کردم سعید غم بزرگی در سینه دارد و سعی می کند آن را از من مخفی کند. سعید در یک شرکت بزرگ استخدام شد و با کمک پدرش توانست ماه گذشته مراسم عروسی را برگزار کند.

زن جوان ادامه داد: وقتی به خانه آمدیم او از من خواست منطقی به حرفهایش گوش کنم. اول تصور کردم در مورد آینده قصد دارد حرف بزند اما او موضوعی را مطرح کرد که هیچ وقت انتظارش را نداشتم. سعید هیچ علاقه ای به من نداشت و برای ازدواج با دختر دایی اش مرا قربانی کرده بود. آن شب وقتی متوجه علاقه شدید سعید به دختر دایی اش شدم تصمیم به جدایی گرفتم. الان هم مهریه ام را می بخشم تا به صورت توافقی جدا شویم.

مرد جوان هم در دفاع از خود گفت: من عاشق دختر دایی خود بودم، اما او مطلقه بود و تنها راه من برای ازدواج با او شکست در یک زندگی مشترک بود. من هم برای این کار مجبور شدم ازدواج کنم.

قاضی شعبه 260 مجتمع قضایی شهید باهنر پس از شنیدن صحبت های این زوج جلسه دادگاه را تجدید کرد تا آنها درباره تصمیمشان بیشتر فکر کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۳۸۷
انتشار یافته: ۵۰
مصطفی نبی لو
|
-
|
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲
باید کسی که با احساس دختر دیگران بازی میکند تنبیه شدیدی شود و تاوان سختی بپردازد تا دیگران چنین هوس هایی را نکنند.
سلام
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲
چرا يكي ديگه رو بيچاره كرده و چاره اش را گرفته ميتونست از اول با اون از دواج كنه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲
عجب آدمایی پیدا می شن. به خاطر رسیدن به خواسته دل خودش با زندگی یه آدم دیگه به این راحتی بازی کنی؟؟!! لااقل مهریشو می گرفت که آدما به خودشون اجازه ندن به همین راحتی با آینده یه نفر دیگه بازی کنن.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲
طفلکی دختره!!

کم ندیدم کسایی که با آینده و زندگی دختران معصوم بازی کردن چه بلاهایی سرشون اومده، از جمله آقایی که پس از یکبار تباه کردن زندگی دختری، دو بار هم زندگی خودش تباه شد!
یکبار دختری همان بلایی را سرش آورد که او سر دختر مردم آورده بود!!
بار دوم هم زنش نازا از آب درآمد و پس از 10 سال طلاق گرفت!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲
یک دختر رو قربانی کردی تا به دختردایی برسی ؟؟
تجربه به من می گه تو با دختر دایی هم نخواهی موند
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲
اگر چنین امری به واقع اتفاق افتاده باشد، قانون چه راه کاری برای احقاق حق و جبران زیان های سنگین فرد مغموم پیش بینی کرده است؟ متاسفانه گاهی برخی از ما یادمان میرود که انسانیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲
بايد تا دينار آخر مهريه رو ازش بگيري بعدش هم ازش جدا هم نشي
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲
بهمین سادگی با آبروی دختر بازی کرد و قاضی ساکت ماند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲
این آقا پسر تیزهوشان بودند اونوقت؟!!
داوود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۲
نامرد دختر مردم رو بیچاره کرده،پاشو میخوره
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟