صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فولاد ، دربی را برد و صدرنشین ماند

کد خبر: ۳۴۰۲۵۰
| |
4268 بازدید
تیم فوتبال فولاد خوزستان مقابل استقلال خوزستان به پیروزی رسید.
 
 به گزارش خبرگزاری فارس،در ادامه دیدارهای هفته ششم لیگ برتر فولاد خوزستان و استقلال خوزستان از ساعت 20 و 15 به مصاف یکدیگر رفتند. این دیدار در نهایت با پیروزی سه بر دو فولاد خوزستان به پایان رسید.

دربی خوزستان بسیار جذاب و دیدنی دنبال شد. هر دو تیم بازی هجومی و خوبی را از خود ارائه کردند. استقلال خوزستان هرچند خیلی زود از حریف خود پیش افتاد اما در ادامه فولاد بازی را در اختیار گرفت و دو بار گلزنی کرد. اخراج محمد طیبی 32 از زمین اخراج شد تا استقلال 10 نفره به بازی ادامه دهد. در نیمه دوم فولاد یک گل دیگر به ثمر رساند و یک گل را هم خورد تا در نهایت سه امتیاز حساس این بازی را کسب کند.

گل اول این بازی را میلاد میداودی در دقیقه 3 به ثمر رساند. برای فولاد خوزستان فرزاد حاتمی در دقیقه 28، بختیار رحمانی در دقیقه 34 و سروش رفیعی در دقیقه 82 به ثمر رساندند و در ادامه مهدی خیری در دقیقه 90 اختلاف را به حداقل رساند.

با این احتساب فولاد خوزستان 15 امتیازی شد و در صدر جدول باقی ماند. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟