روزه‌داري پشت ميله‌هاي زندان +تصاوير

مسلمانان روهينگا، به اميد رسيدن به ساير کشورهاي مسلمان مانند مالزي و اندونزي با قايق از ميانمار گريختند، اما اکنون شهروند هيچ کشوري محسوب نمي شوند.
کد خبر: ۳۳۱۲۸۹
| |
29273 بازدید
|
مسلمانان روهينگا، ماه رمضان را با روزه‌داري در بازداشتگاه‌هاي تايلند آغاز کردند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، همزمان با آغاز ماه رمضان در بسياري از کشورهاي دنيا، بيش از صد نفر از مسلمانان روهينگا در بازداشتگاه هاي تايلند نيز شامگاه چهارشنبه بعد از خواندن نماز، روزه خود را افطار کردند. حدود صد و ده نفر از مسلمانان روهينگا که از درگيري هاي خونين بين مسلمانان و بوديست ها در ايالت راخين ميانمار گريخته بودند، اوايل ماه ژانويه امسال به طور غيرقانوني وارد تايلند شدند و اکنون در مرکز مهاجرت کانچانابوري اقامت دارند. مقامات تايلند نيز با احترام به آزادي مذاهب، لباس تميز و غذاي حلال در اختيار مسلمانان مهاجر قرار دادند.

مسلمانان روهينگا، به اميد رسيدن به ساير کشورهاي مسلمان مانند مالزي و اندونزي با قايق از ميانمار گريختند، اما اکنون شهروند هيچ کشوري محسوب نمي شوند.

بنا به اعلام مقامات تايلند، دست‌کم دو هزار مسلمان روهينگا در بازداشتگاه‌هاي اين کشور به سر مي برند. جمعيت مسلمانان روهينگا در ميانمار حدود هشتصد هزار نفر است که اغلب آنها براي چندين نسل متمادي در اين کشور زندگي کرده اند، اما دولت ميانمار باز هم اين مسلمانان را از حقوق شهروندي، تحصيلات و کار محروم کرده است. کشور ميانمار که اکثر جمعيت آن را بوديست ها تشکيل داده اند، مسلمانان روهينگا را به چشم مهاجران غيرقانوني مي بيند که لياقت دريافت هيچ گونه حق يا ترحمي را ندارند. سازمان ملل نيز اعلام کرده است که اين مسلمانان واقعاً هيچ دوستي ندارند.






















اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۱۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۰
آخی . دلم کباب شد . خدایا ، آخه تا کی مسلمون ها باید مظلوم واقع بشن ؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۰
ای ول به تایلندیها ,واقعاً مردم تایلند مردم مهربونی هستند , جدای اینکه اقتصادشون چیه و چه کارهائی میکنند برای جذب توریست اما کلاً انسانهای خنده رو و مهربونی هستند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۰
وقتی دارن غذا میخورن نور آفتابه. این عکسا از یه جای دیگه است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۰
التماس دعا
بهروز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۰
امام از تفرقه بین مسلمانان
mohsen
|
United States of America
|
۱۷:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۰
فقط میتونم بگم اللهم عجل لولیک الفرج
محمد
|
Germany
|
۱۸:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۰
اللهم فک کل اسیر، اللهم اشبع کل جائع، اللهم اکس کل عریان، اللهم اصلح کل فاسد من امور المسلمین...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۰
ﻭﺍﻗﺎ ﺯﺟﺮ ﺁﻭﺭﺩ ﺍﺳﺖ ﺑﺎﺷﻪ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﭘﻮﻝ ﻣﻔﺖ ﺍﻋﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﺟﯿﺐ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﻭ ﺍﺳﺮﺍﯾﻞ ﻣﯿﺮﻭﺭﺩ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ ﺍﯾﻨﭽﻨﯿﻦ ﺑﯿﺮﺣﻤﺎﻧﻪ ﻣﻮﺭﺩ ﻇﻠﻢ ﻭﺎﻝ ﺍﻭﺍﺭﮔﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﮔﯿﺮﻧﺪ
ناشناس
|
Germany
|
۱۹:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۰
خدایا نجاتشان بده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۰
نماز روزه های همشون قبول، آدمهایی که سر عقیده شون بهشون ظلم میشه....
اگه این مسلمانیه پس..
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی