ابلاغ حکم کهریزک به برخی از متهمان

کد خبر: ۳۲۹۶۲۴
| |
11427 بازدید

فارس نوشت:

رئیس دادگاه کیفری استان تهران از ابلاغ حکم کهریزک به برخی از متهمان خبر داد و گفت: اعلام جزئیات حکم بدوی غیرقانونی است.

محسن افتخاری با اشاره به برخی اخبار منتشر شده مبنی بر اعلام جزئیات حکم پرونده کهریزک گفت: رسانه‌ای که این خبر را منتشر کرده باید از لحاظ قانونی پاسخگو باشد.

وی افزود: زمانی که حکم قطعی نیست حتی ما هم اجازه اعلام آن را نداریم و من نمی دانم برخی از کجا و با چه اجازه‌ای اینگونه اخبار را منتشر می‌کنند.

رئیس دادگاه کیفری استان تهران خاطرنشان کرد: حکم به برخی از متهمان ابلاغ شده و ما باید منتظر باشیم و ببینیم که آیا اعتراضی به حکم می شود یا نه.

افتخاری به روند اعتراض به احکام آن هم در مدت 20 روز پس از ابلاغ اشاره کرد و گفت: در صورت اعتراض پرونده به دیوان عالی کشور ارسال می‌شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت