صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دختر 13 ساله با هوشی بیشتر از انیشتین!

کد خبر: ۳۲۴۶۸۲
| |
33958 بازدید

بهره هوشی «نها رامو» نوجوان 13 ساله هندی بیش از «استفان هاوکینگ» و «آلبرت انیشتین» اعلام شده است.

به گزارش ایسنا، این دختر نوجوان در امتحان ورودی مدرسه موفق به کسب بالاترین نمره ممکن شد و به همین دلیل به اصرار والدین در آزمون های انجمن افراد با بهره هوشی بالا (منسا) شرکت کرد.

بهره هوشی «نها رامو» در آزمون های هوش انجمن منسا برای افراد زیر 18 سال، 162 اعلام شده است که بیش از بهره هوشی «بیل گیتس»، «استفان هاوکینگ» و «آلبرت انیشتین» است؛ IQ این افراد به ترتیب 140، 160 و 160 تخمین زده می شود.

این نوجوان هندی در سن هفت سالگی به همراه خانواده اش از بنگلور به لندن مهاجرت کرد. «نها» که امیدوار است در آینده در رشته مغز و اعصاب در دانشگاه هاروارد ادامه تحصیل دهد، به اذعان خودش در هنر و موسیقی دچار مشکل است!

انجمن افراد با بهره هوشی (IQ) بالا (منسا) در سال 1946 میلادی در انگلیس شکل گرفت و در حال حاضر بیش از 110 هزار نفر از 100 کشور جهان در آن عضو هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟