صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ازدواج مهمترین عامل سلامتی و نشاط

کد خبر: ۳۲۲۸۶۲
| |
9170 بازدید
|
۴
نتایج تحقیقات در انگلیس نشان می دهد، تاثیر ازدواج در نشاط فرد مهمتر از درآمد شش رقمی و داشتن مسکن و فرزند است.

به گزارش واحد مرکزی خبر،‌روزنامه دیلی تلگراف در اینترنت نوشت: اداره ملی آمار انگلیس با تجزیه و تحلیل نتایج یک نظرسنجی با شرکت 165 هزار نفر دریافته است، اهمیتی که  ازدواج بر سلامت و نشاط  افراد دارد 20 برابر اهمیت درآمد و سیزده برابر اهمیت مسکن در این خصوص است. یافته های این تحقیق همچنین حاکی از آن است که داشتن فرزند هیچ تاثیری بر خوشی روزمره افراد ندارد گرچه زندگی را در نظر آنها باارزش تر می کند.

این تجزیه و تحلیل مبتنی بر نتایج نظرسنجی از صد و شصت و پنج هزار نفر است که از آنها درباره میزان رضایت شان از زندگی، میزان ارزش زندگی در نظر آنها، میزان خوشحالی و میزان نگرانی شان سوال شد.

اداره ملی آمار انگلیس برای اولین بار توانست از داده های موجود برای رتبه بندی عوامل سهیم در خوشحالی و سلامت  افراد استفاده کند. طبق نتایج حاصل،  سلامت و اشتغال مهمترین عوامل در نشاط فرداند و ازدواج در رده سوم قرار دارد.

در افراد بیمار و بیکار سطح رضایت از زندگی و احساس خوشبختی و با ارزش بودن زندگی شان به طور قابل ملاحظه ای پایین تر از سایر افراد است.

از جمله نتایج غیرمنتظره این بود که محققان دریافتند، افراد دارای مدرک دانشگاهی به طور چشمگیری نگران تر از افرادی بودند که به دانشگاه نرفته بودند و نیز میزان تشویش و نگرانی در میان جمعیت ده درصدی پردرآمدترین افراد در انگلیس بیش از افرادی بود که درآمد کمتری داشتند.

سخنگوی اداره ملی آمار انگلیس گفت: درک عوامل تاثیرگذار بر سلامت و نشاط شخصی یک بعد مهم رفاه ملی است اما تنها بخشی از تصویر وسیع تری است که بر آمار اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی درباره وضع کشور مبتنی است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۴
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
نه هر ازدواجی. کم نیستند آدم هایی که بعد از یک ازدواج اشتباه و نسنجیده و احساساتی همه چیز خود را از دست می دهند و آخرش هم روانی می شوند و بعد از سال ها زندگی با کسی که بعد از ازدواج پی می برند به دردشان نمیخورده جدا می شوند با همه عواقب آن. پس هر ازدواجی مایه نشاط و شادی نمی شود. اگر اینطور بود نباید شاهد هیچ طلاقی می بودیم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
اگر ما ازدواج کردیم، که میگیم درآمد شش رقمی (البته به یورو) و داشتن مسکن خیلی بیشتر باعث آرامش میشه چه ازدواج کرده باشی یا نه!
امین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۰
پس دلیل کسالت دائمی مردم ایران مشخص شد. ازداواج دیر هنگام، بیکاری و بیماری
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۱۱
اگر میزان توقع شما و همسرتان ، اگر افق دید شما و همسرتان و اگر نحوه درک جهان توسط شما و همسرتان و اگر احساساتتان همخوانی نداشته باشد ، این ازدواج به هیچ وجه مایه نشاط نخواهد شد ، بلکه جهنمی است . من همسری بسیار آرام و صبور دارم ، برای خانواده اش دست و دل باز است به من خیلی احترام می گذارد اما فکرمان اصلا با هم همخوانی ندارد و همین نکته از ابتدای ازدواج تا کنون عذابم داده است.گاهی به شدت احساس خستگی می کنم که شاید در ظاهر نشان دهد.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟