شوشتری امضای خود ضد هاشمی را تکذیب کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، در واکنش به انتشار اسم خود در لیست امضاکنندگان بیانیه ضد هاشمیرفسنجانی، تصریح کرد: از آنجایی که این بیانیه را امضا نکردم درج نام خود در این لیست را اقدامی غیراخلاقی میدانم.
هادی شوشتری، ضمن تکذیب امضای بیانیه ۱۵۰ نماینده مجلس به اظهارات دو هفته پیش اکبر هاشمی رفسنجانی درباره «سر جنگ نداشتن» ایران با رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: زمانی که جواد کریمی قدوسی برای امضا بیانیه نزد من آمد، به ایشان گفتم که آقای هاشمی در دوران قبل از انقلاب کتاب "سرگذشت فلسطین از اکرم زعیتر " را در کوران مبارزه با رژیم ستم شاهی به فارسی ترجمه کرد.
نماینده مردم فاروچ و قوچان در مجلس شورای اسلامی افزود: با ترجمه این کتاب، بحث فلسطین و اقدامات نامشروع و ظالمانه رژیمصهیونیستی ضد ملت فلسطین در ایران برجستهتر شد و بر این اساس ایشان از مبارزان ضد صهیونیستی هستند.
شوشتری، با اشاره به موضوع دیگر بیانیه ۱۵۰ نماینده درباره عدم اعتقاد آقای هاشمی به ولایت فقیه ، گفت: ایشان سال گذشته از سوی رهبر معظم انقلاب، حکم ریاست مجمع تشخیص مصلح نظام که یکی از ارکان مهم حاکمیتی کشور است را دریافت کردند و بر این اساس بحث عدم اعتقاد آقای هاشمی به ولایت فقیه منتفی است.
وی ادامه داد: آقای کریمی قدوسی گفتند از آنجایی که ۵ درصد هم احتمال نمیدادم این بیانیه را امضا کنید، آن را برای امضا نیاوردم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: البته زمانی که امضای نمایندگان این بیانیه در سایتهای خبری و خبرگزاریها منتشر شد اسم من نیز در لیست امضاکنندگان بود که معتقدم این اقدام بسیار غیراخلاقی است.


