صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دیدار احمدی‌نژاد با همسر جلال طالبانی

در این دیدار هیرو ابراهیم احمد، همسر رئیس جمهور عراق نیز گزارشی از وضعیت جسمی جلال طالبانی ارائه کرد و روند درمانی وی را مثبت و امید بخش دانست.
کد خبر: ۳۱۷۹۱۰
| |
11292 بازدید

محمود احمدی نژاد در دیدار همسر جلال طالبانی با وی روابط ایران و عراق را برادرانه و عمیق خواند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، احمدی‌نژاد در دیدار هیرو ابراهیم احمد، همسر جلال طالبانی رئیس جمهور عراق و عضو دفتر سیاسی اتحادیه میهنی کردستان ضمن آرزوی شفای عاجل برای جلال طالبانی وضعیت سلامتی وی را جویا شد و اظهار داشت: روابط دو ملت ایران و عراق بر اساس دوستی و مودت عمیق تاریخی استوار است و جلال طالبانی در ایجاد همدلی بین دو کشور نقش برجسته ای داشته اند؛ ایشان پس از سقوط صدام آگاهانه و هوشمندانه و با برنامه ریزی صحیح ، وحدت و همدلی را در عراق و در روابط این کشور با کشورهای منطقه ایجاد کردند و امیدوارم سلامتی خویش را بازیافته و به نقش آفرینی خود در مسیر پیشرفت و عزت مردم عراق همچنان ادامه دهد.

رئیس جمهور با بیان اینکه دشمنان با عزت و پیشرفت کشورهای منطقه مخالف بوده و بدنبال ایجاد ضعف، عقب افتادگی و فقر کشورها و ملت‌های منطقه هستند، خاطر نشان کرد: دشمنان با توطئه و دسیسه چینی خواستار از بین بردن روابط دوستانه کشورهای منطقه می‌باشند که باید ملت‌ها با هوشیاری و همراهی یکدیگر ، نقشه های آنها را خنثی کنند.

احمدی نژاد با اشاره به مسایل و مشکلات موجود در منطقه و جهان تصریح کرد: مشکلات موجود جهان با جنگ و در گیری برطرف نخواهد شد بلکه حل و فصل ریشه‌ای و پایدار مسائل نیازمند گفت‌وگو و تفاهم است و در این مسیر کشورها و ملت های منطقه باید هوشیارانه با ایجاد روابط عمیق و برادرانه با یکدیگر همکاری کنند.

در این دیدار هیرو ابراهیم احمد، همسر رئیس جمهور عراق نیز گزارشی از وضعیت جسمی جلال طالبانی ارائه کرد و روند درمانی وی را مثبت و امید بخش دانست.


احمدی نژاد همسر جلال طالبانی

وی همچنین روابط دو کشور را عمیق و دوستانه توصیف کرد و گفت: دو کشور و دو ملت ایران و عراق از اشتراکات تاریخی و فرهنگی و روابط عمیق و دوستانه‌ای برخوردار هستند.

هیرو ابراهیم احمد با اشاره به پیشرفت‌های چشمگیر ایران در عرصه های مختلف علمی، خاطر نشان کرد: بیگانگان از پیشرفت علوم مختلف به خصوص علوم و تجهیزات پزشکی در ایران هراس دارند.

هیرو ابراهیم با اشاره به سفر احمدی نژاد به کشور مصر افزود: بعد از سفر جنابعالی به مصر تعدادی از دوستان من در این کشور می‌گفتند که مردم این کشور شما را مردی شجاع و انقلابی توصیف می‌کنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟