کيروش عملکرد مطلوبي نداشته
کد خبر: ۳۱۷۷۶۴
| | 2451 بازدید
کارشناس فوتبال کشورمان در مورد وضعيت تيم ملي ايران براي صعود به جام جهاني گفت: متأسفانه شرايط ما خيلي سخت شده است و براي صعود راه سختي پيش رو داريم.
ذوالفقارنسب گفت: شرايط تيم ملي با توجه به نتايج که گرفته شده خوب نيست و مسئولين بايد تدابيري بيانديشند که با برنامه ريزي بهتري ادامه بازيها براي تيم ملي را آسوده کنند و شرايط طوري باشد که بازيکنان و کادر فني بتوانند با آرامش خيال ادامه بازيها را دنبال کنند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران ، وي در ادامه افزود: به نظرم تعطيلي هاي بي وقفه و کيفيت پائين ليگ در عملکرد تيم ملي تأثير داشته و ما خروجي خوبي از ليگ به تيم ملي نداشتيم.
وي در پايان در مورد فينال جام حذفي و شکست پرسپوليس برابر سپاهان گفت: متأسفانه نتوانستم بازي را تماشا کنم اما به نظرم هر تيمي که از نظر روحي و رواني آمادگي بهتري داشته باشد مي تواند برنده باشد که سپاهان نيز توانست در زمين حريف جام را از آن خود کند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


