صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
در نشست ویژه وزیر ورزش با رئیس فدراسیون

بررسی تبانی در فوتبال

کد خبر: ۳۱۶۱۶۸
| |
4062 بازدید
معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان از ورود محمد عباسی به مساله تبانی در فوتبال خبر داد و گفت: وزیر ورزش و جوانان روز دوشنبه با رئیس فدراسیون فوتبال در این خصوص نشستی را برگزار خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، حمید سجادی در پایان دیدار دوستانه تیم امید فوتسال ایران با تیم کارگران در جمع خبرنگاران با بیان مطلب فوق اظهار داشت: تا به امروز گزارش خاصی در مورد تبانی در فوتبال به دست ما نرسیده است و بعداً همه چیز مشخص می‌شود.

وی اضافه کرد: در همین رابطه قرار است روز دوشنبه محمد عباسی وزیر ورزش و جوانان نشستی با علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال داشته باشد تا به اتفاقات اخیر رسیدگی شود.

معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان همچنین درباره تیم ملی فوتبال ایران و حاشیه‌هایی که در این تیم وجود دارد، افزود: همه دوست داریم تیم ملی به جام جهانی برود، به همین خاطر باید متحد باشیم تا به این هدف برسیم.

سجادی در پایان گفت: اگر حاشیه‌ها را مطرح کنیم و متفق القول نباشیم نه تنها به جام جهانی نمی‌رویم بلکه شاهد افت بیشتر فوتبال ایران خواهیم بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟