تيراندازي با کمان ايران رفع تعليق شد

کد خبر: ۳۱۵۵۳۹
| |
2205 بازدید
فدراسيون تيراندازي با کمان ايران از سوي فدراسيون جهاني رفع تعليق شد.

 فدراسيون تيراندازي با کمان ايران که سال گذشته از سوي فدراسيون جهاني به خاطر برکناري کريم صفايي رئيس وقت فدراسيون از فعاليت‌هاي بين‌المللي معلق شده بود، رفع تعليق شد.

به گزارش فارس، اين موضوع صبح امروز از طريق پست الکترونيکي مسئولان فدراسيون رسيده و از اين پس آنها اين فرصت را دارند تا در مسابقات بين‌المللي و ميادين جهاني شرکت کنند.

پس از برکناري کريم صفايي حدود 6 ماه محمدعلي شجاعي سرپرستي اين فدراسيون را بر عهده داشت که وي نيز از پاييز سال 91 پس از انتخاباتي که برگزار شد رياست اين فدراسيون را بر عهده گرفت.

نکته قابل توجه اينکه با وجود رفع تعليق تيراندازي با کمان کشورمان، همچنان نام کريم صفايي در سايت فدراسيون جهاني به عنوان رئيس فدراسيون تيراندازي با کمان ايران به چشم مي‌خورد که گويا تا اصلاح اساسنامه فدراسيون تيراندازي با کمان اين موضوع ادامه خواهد داشت.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی