تحقق حماسه اقتصادی در گرو رشد بخش کشاورزی است

کد خبر: ۳۱۳۱۴۷
| |
2437 بازدید
 رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه حماسه اقتصادی باید از روستا‌ها آغاز شود، افزود: تحقق حماسه اقتصادی در گرو رشد بخش کشاورزی و تولید است.

ارسلان فتحی پور ، با اشاره به آمار بالای تورم در کشور، افزود: بی‌توجهی به کشاورزان و روستاییان تولید‌کننده، موجبات مصرف‌کننده شدن صرف آنان و نیز دست کشیدن از تولید و افزایش تقاضا در نتیجه دامن زدن به تورم را موجب می‌شود.

نماینده مردم کلیبر، خداآفرین و بخش آهوراند در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توجه و حمایت از کشاورزان خودکفایی و عدم وابستگی را برای کشور به ارمغان می‌آورد تصریح کرد: مسئولان به جای تشویق کشاورزان کشور‌های بیگانه با خرید محصولاتشان بهتر است پول را در داخل کشور و برای ترغیب تولید‌کننده‌گان داخلی صرف کنند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با تأکید بر اینکه بیشتر پرداخت یارانه از سوی دولت باید در اختیار روستاییان برای تقویت بخش تولید صورت بگیرد، گفت: بی‌توجهی به کشاورزان داخلی و امر تولید بیمار شدن اقتصاد کشور را به دنبال دارد.

وی ادامه داد: در صورت حمایت از کشاورز و تولید کننده داخلی هر روز شاهد بیشتر شدن تولیدات کشور و بی‌نیازی در عرصه جهانی خواهیم بود که این امر با اقدامات مقطعی از سوی دولت روی نخواهد داد بلکه خواهان اقداماتی اساسی است.

نماینده مردم کلیبر، خداآفرین و بخش آهوراند در مجلس با بیان اینکه حماسه اقتصادی باید از روستا‌ها آغاز شود، افزود: تحقق حماسه اقتصادی در گرو رشد بخش کشاورزی و تولید است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: با توجه به شرایط کنونی کشور و اقتصاد لزوم توجه به بخش تولید برای کاهش وابستگی به واردات باید در دستور کار دولت قرار بگیرد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی