خدمت سربازي مشکل تازه ولاسکو و تيم ملي

کد خبر: ۳۱۲۸۴۶
| |
6099 بازدید
با رفتن چند ملي پوش ديگر از جمع اردونشينان ولاسكو و تيم ملي واليبال با چالش جديدي روبرو شده اند.

به گزارش گل gol.ir، در حالی که تمرینات آماده سازی تیم ملی والیبال بدلیل تلاقی با تمرینات آماده سازی کاله قهرمان لیگ برتر ایران برای حضوردر مسابقات باشگاههای آسیا با مشکل روبرو شده ، با رفتن عنقریب و احتمالی چهار ملی پوش از 17 بازیکن حاضر در اردو به دوران ده روزه آموزش سربازی، این مشکلات دو چندان هم خواهد شد.

موضوعی که بطور طبیعی از سوی خولیو ولاسکو بی واکنش هم نخواهد ماند.

دیروز سرپرست تیم ملی در این باره به سایت گل gol.ir گفت : هم اکنون مجتبی میرزاجانپور و امیرحسینی پویا در حال گذراندن این دوره ده روزه آموزشی هستند و امروز نیز پوریا فیاضی و امیر غفور به این دو اضافه می شوند.

امیر خوش خبر در مورد همکاری سرمربی تیم ملی با باشگاه کاله هم گفت : بازیکنان ملی پوش کاله هم از روز جمعه می توانند یک نوبت و آن هم عصرها با دیگر بازیکنان این تیم در تهران تمرین کنند.

این در حالی که بهمن سلیمانی مدیر عامل باشگاه کاله از در اختیار گذاشتن همه ملی پوشان این تیم بطور تمام وقت در اردوی آماده سازی این تیم خبر داده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی