فوتبال ایران ، حریف کویت هم نشد
دیدار تیم های ملی فوتبال کویت و ایران در مرحله مقدماتی جام ملت های آسیا شامگاه امروز با توقف شاگردان کی روش به پایان رسید.در دقیقه 59 ارسال خطرناک از جناح چپ ایران بر روی دروازه با اشتباه رحمان احمدی همراه شد ولی با پوشش مناسب منتظری این خطر از روی دروازه ایران دفع شد.
در دقیقه 65 مجتبی جباری و مسعود شجاعی جایشان را به مهرداد اولادی و احسان حاج صفی دادند.
در دقیقه 75 در یک صحنه مشکوک، داور مسابقه یک ضربه پنالتی به نفع تیم ملی کویت اعلام کرد. داور اعتقاد داشت جواد نکونام در این صحنه مرتکب خطا شده است. این ضربه را فهد عوض برای کویت به گل تبدیل کرد تا حساب کار یک بر یک مساوی شود.
در دقیقه 78 ضد حمله ی تیم کویت را پژمان منتظری به سمت دروازه ی ایران برگشت داد که توپ با فاصله ی اندکی از بالای دروازه ی ایران به اوت رفت تا گلی به سود کویت به ثمر نرسد.
در دقیقه 80 احسان حاج صفی با کارت زرد داور جریمه شد.
در دقیقه 82 ارسال کرنر از جناح چپ ایران بر روی دروازه کویت با ضربه سر قوچان نژاد همراه شد که با فاصله ای اندک ضربه ی این بازیکن از بالای دروازه ی کویت راهی اوت شد.
در دقیقه 85 مهرداد پولادی نیز با کارت زرد داور جریمه شد.
در ادامه تلاش ملی پوشان ایران بی نتیجه ماند تا بازی با همان نتیجه ی یک بر یک مساوی به پایان برسد و دو تیم امتیازات را تقسیم کنند.
با این نتیجه ایران چهار امتیازی شد و به علت تفاضل گل بهتر نسبت به کویت در صدر جدول قرار گرفت و لبنانی ها نیز با سه امتیاز در رده ی سوم قرار گرفتند. تیم ملی تایلند نیز بدون امتیاز در همان رده ی چهارم باقی ماند.
1 ايران 2 1 1 0 4
3 لبنان 2 1 0 1 3
4 تايلند 2 0 0 2 0
... + کویت هم تیمه که اینطوری آبرومون رو جلوش می برن
اگه تیم امید بیاد،جام جهانی میره
والا اين كيروش رو بندازين بيرون.بزارين همون امثال اميرقلعه نوعي و علي دايي بيان.
حداقل اين پولهاي كلان رو بزارين همينا بخورن.
اونا انقدر پول دارن که این واسشون چیزی نیست.



