نخست وزیر لبنان استعفا داد

کد خبر: ۳۱۰۰۳۹
| |
6677 بازدید
نجیب میقاتیˈ نخست وزیر لبنان، جمعه شب با حضور در کنفرانسی مطبوعاتی در محل کاخ نخست وزیری این کشور، از سمت خود استعفا داد.

به گزارش ایرنا از بیروت، میقاتی طی سخنانی کوتاه دلایل اصلی خود را ، تصویب نشدن درخواست هایش در جلسه بعد از ظهر امروز کابینه لبنان اعلام کرد.

خواسته های وی در این جلسه تمدید مدت مسئولیت ˈاشرف ریفیˈ فرمانده کل نیروهای پلیس لبنان و همچنین تشکیل ˈهیات نظارت بر انتخابات مجلسˈ بود.

اکثریت وزرای کابینه لبنان این خواسته ها را مغایر با قوانین این کشور عنوان کردند.

میقاتی طی سخنانی در این کنفرانس مطبوعاتی با اشاره به اینکه پیش از این دو بار تا مرز استعفا پیش رفته بود، گفت: این بار استعفای خود را اعلام داشته و امیدوارم که این امر سبب انسجام و مسئولیت پذیری احزاب و جریان های سیاسی لبنان شود.

به گفته کارشناسان مسایل سیاسی، با وجود چالش های منطقه ای و اوضاع کاملا شکننده لبنان، اقدام میقاتی می تواند در بحرانی شدن وضعیت این کشور تاثیر بسزایی داشته باشد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت