میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مازندران 9 بار لرزید

کد خبر: ۳۰۹۹۶۵
| |
12485 بازدید
از روز گذشته اول فروردین تاکنون مازندران 9 بار لرزید که در این میان منطقه کیاسر با هشت بار لرزش رکوردار شد.
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، زمین لرزه‌های ضعیف و نسبتاً شدیدی از روز گذشته تاکنون 9 بار مازندران را به لرزه درآورد.

بر اساس اعلام مرکز ژئو فیزیک دانشگاه تهران، منطقه کیاسر مازندران از روز گذشته تاکنون به مدت هشت بار و رامسر در مازندران نیز یک بار در روز گذشته لرزید.

شدت زمین لرزه‌های ثبت شده در مازندران از حدود دو ریشتر تا 4.9 ریشتر بوده است.

آخرین زمین لرزه دیروز مقارن ساعت 23 و 7 دقیقه بود که به بزرگی 4.9 ریشتر ثبت شده است. 

به گزارش فارس، صبح امروز نیز منطقه کیاسر مازندران دو بار لرزید که بزرگ‌ترین میزان آن 3.2 ریشتر گزارش شده است. 

اسماعیل امینی بخشدار چهاردانگه شهرستان کیاسر در گفت‌وگوی تلفنی با خبرنگار فارس در ساری اظهار داشت: این زلزله در منطقه مرزی استان مازندران در روستاهای بالاده ساری نیز احساس شد.

وی با اعلام اینکه در تماسی با مسئولان محلی بخش فولادمحله سمنان نیز برقرار شد، تصریح کرد: این منطقه نیز به واسطه زلزله دچار لرزش شدید شده است.

بخشدار منطقه چهاردانگه ساری تصریح کرد: زلزله در منطقه چهاردانگه در محدوده شهر کیاسر به طرف نقطه مرزی استان سمنان بیشتر احساس شد.

وی با اعلام اینکه مسئولان شهر ساری نیز در جریان امور قرار داشتند، بیان داشت: نیروهای امدادی برای کمک به هرگونه خطرات احتمالی در منطقه اعلام آمادگی کردند.

امینی در ادامه با اشاره به استقرار نیروهای امدادی در منطقه یادآور شد: تاکنون خسارتی ناشی از زلزله در منطقه چهاردانگه ساری اعلام نشد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار