رادان: امسال امن ترین چهارشنبه‌سوری بود

کد خبر: ۳۰۹۶۷۱
|
۲۹ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۲:۳۵ 19 March 2013
|
4612 بازدید
جانشین فرمانده نیروی انتظامی از کاهش شکایات مردمی درباره چهارشنبه آخر سال به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ خبر داد.
 
به گزارش فارس سردار احمدرضا رادان جانشین فرمانده نیروی انتظامی گفت: از مردم تشکر می‌کنیم به دلیل اینکه این چهارشنبه‌سوری یکی از امن‌ترین چهارشنبه‌های آخر سال در سطح کشور بوده است.

وی گفت: میزان خسارات نسبت به سال گذشته قابل قیاس نیست و این نشان می‌دهد که مردم از فرهنگ بسیار بالایی برخوردار هستند و در مراسمات مختلف آداب اسلامی را رعایت کرده و مورد توجه قرار می‌دهند. 

رادان گفت: براساس آمار تماس با مرکز فوریت‌های پلیس 110 مبنی بر شکایت از رفتار نامناسب بسیار اندک بوده و همچنین مصدومان چهارشنبه‌سوری نیز کم شده است که بسیاری از آن‌ها هم به صورت سرپایی مداوا شده‌اند.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی گفت:‌ خوشبختانه تاکنون حادثه خاصی گزارش نشده و معابر و میادین ارام بوده و تردد روان عابران را شاهد هستیم.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت