صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تولید اوپک به پایین ترین سطح 16 ماه اخیر رسید

کد خبر: ۳۰۸۵۲۲
| |
1985 بازدید
اداره اطلاعات انرژی آمریکا اعلام کرد: تولید نفت سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در ماه فوریه به پایین‌ترین سطح از اکتبر 2011 سقوط کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه وال استریت ژورنال، اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارش ماهانه خود اعلام کرد: اعضای اوپک در ماه فوریه 30 میلیون و 10 هزار بشکه در روز نفت تولید کردند که در مقایسه با تولید 30 میلیون و 30 هزار بشکه ای این سازمان در ماه ژانویه کاهش نشان می‌دهد.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا ماه گذشته تولید نفت اوپک را در ماه ژانویه در 30 میلیون و 80 هزار بشکه در روز برآورد کرد.

این کاهش در ماه فوریه ششمین کاهش متوالی ماهانه تولید اوپک و عمدتا به دلیل کاهش تولید عربستان است. عربستان تولید خود را در ماه فوریه به 9 میلیون بشکه در روز کاهش داد که کمترین میزان از ماه مه 2011 است.

ظرفیت کلی تولید نفت اوپک از 32 میلیون و 730 هزار بشکه در ماه ژانویه به روزانه 32 میلیون و 810 هزار بشکه در ماه فوریه افزایش یافت.

ظرفیت مازاد تولید اوپک نیز به 2 میلیون و 800 هزار بشکه در روز رسید که بالاترین سطح از اکتبر 2011 است.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا افزود: با وجود فوت هوگو چاوز، با این فرض که سیاست های جاری ونزوئلا مربوط به بخش نفت ادامه خواهد یافت، پیش بینی برای تولید نفت این کشور بدون تغییر باقی مانده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟