صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حراج 18 قلم از هدایای احمدی نژاد

کد خبر: ۳۰۸۱۶۴
| |
11408 بازدید
18 قلم از هدایایی که به رئیس جمهور اهدا شده بود بعد از ظهر دوشنبه در کاخ سعد‌آباد به نفع مددجویان به حراج گذاشته شد.

به گزارش مهر حسین بدخشان، معاون مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی کشور در مراسم، دومین مرحله از فروش خیریه هدایای رئیس جمهوری به نفع مددجویان و معلولان بهزیستی که با جمعی از نیکوکاران در سالن حافظیه مجموعه کاخ سعدآباد برگزار شد، با بیان اینکه سال گذشته نیز حدود 22 قلم از هدایای رئیس جمهوری در یک حراج خیریه و با حضور خیرین و نیکوکاران فروخته شد اظهارداشت: در مرحله نخست از فروش 22 قلم هدایای رئیس جمهور حدود 430 میلیون تومان جمع‌آوری شد و عواید فروش این هدایا در بخش مسکن معلولان و مددجویان هزینه شد.

وی تصریح کرد: هدایایی که به محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهوری در این سالها داده شده در ۳ بخش است که یک بخش از هدایا تاریخی و فرهنگی، بخش دیگر ملی و بخش دیگر شخصی است که در دو مرحله فروش هدایای رئیس جمهور و هدایای شخصی به همسرش به حراج گذاشته شده است.

بدخشان افزود: در مرحله دوم فروش هدایای رئیس جمهور بیش از 80 نیکوکار شرکت کرده‌اند که امیدواریم در این مرحله نیز همانند مرحله اول بتوانیم رقم قابل توجهی از فروش هدایای رئیس جمهوری برای هزینه سهم آورده مسکن معلولان و مددجویان جمع‌آوری شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟