صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بزرگ ترین انتقال فصل آینده لو رفت !

کد خبر: ۳۰۵۹۴۹
| |
11486 بازدید

دنی آلوس مدافع بارسلونا می گوید نیمار قراردادی با باشگاه بارسلونا به امضا رسانده که طی آن این ستاره جوان برزیلی وقتی در سال 2014 قراردادش با سانتوس به اتمام رسید به جمع آبی و اناری ها بپیوندد.

جام ، دنی آلوس مدافع بارسلونا می گوید نیمار قراردادی با باشگاه بارسلونا به امضا رسانده که طی آن این ستاره جوان برزیلی وقتی در سال 2014 قراردادش با سانتوس به اتمام رسید به جمع آبی و اناری ها بپیوندد. این در حالی است که باشگاه منچسترسیتی پیشنهادی 55 میلیون پوندی برای نیمار در نظر گرفته است.

 

چلسی و رئال مادرید نیز برای جذب این بازیکن ابراز علاقه کرده اند. آلوس می گوید: «نیمار می داند چه اتفاقاتی می افتد و در آینده به بارسلونا خواهد پیوست اما اگر من جای او بودم هر چه زودتر به بارسا می آمدم تا قبل از جام جهانی 2014 از نظر تاکتیکی پیشرفت کنم.»

 

پیوستن نیمار به بارسا سال گذشته هم توسط رسانه های اسپانیایی پیش بینی شده بودو حتی گفته می شد بارسا 10 میلیون یورو از مجموع 40 میلیون یورو حق جذب نیمار را به باشگاه سانتوس پرداخت کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار