صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حجت الاسلام منتظری:

امسال سخت ترین سال اقتصادی بود

کد خبر: ۳۰۵۸۰۱
| |
6079 بازدید
رئیس کل دیوان عدالت اداری کشور با اشاره به هشت سال جنگ تحمیلی گفت: پس از جنگ امسال سخت ترین سال اقتصادی برای مردم بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد جعفر منتظری ظهر سه شنبه در سفر به شهرستان کردکوی افزود: مردم چنانچه در چهره ما قانونمداری، راستی و درستی ببینند همه مشکلات را تحمل می کنند اما اگر قانونگریزی و ناپاکی ببینند ان را تحمل نکرده و به چهره مسئولان چنگال خواهند انداخت.

وی اظهار داشت: امسال یکی از سخت ترین، درس اموز ترین و مهمترین صفحات کتاب انقلاب و کشور بوده است.
 
وی عنوان کرد: هدف تحریم های شدید دشمن این بود که مردم و نظام را تحت فشار بگذارند، فشار مالی و اقتصادی بر گرده مردم زیاد است اما مردم همه این مسایل را پشت سر گذاشتند و روز 22 بهمن شاهد رشد 15 تا 20 درصدی حضور انها در میدان بودیم.
 
رئیس دیوان عدالت اداری بیان داشت: گلستان از استانهایی بود که سال قبل دفتر نمایندگی دیوان عدالت اداری در آن تاسیس شد و امار عملکرد قابل قبولی نیز دارد.
 
منتظری اضافه کرد: شورای شهر، شهرداری یا هر دستگاه اداری دیگر باید در چهارچوب ضوابط و مقررات باشد، در غیر این صورت نباید انتظار داشته باشیم که دیوان عدالت اداری از وی حمایت کند
 
وی خاطر نشان کرد: مدیر دستگاه اجرایی باید به روز باشد، یکی از مهمترین وظایف فرماندارن اینست که زیر مجموعه خود را همیشه به روز نگه دارند تا هم برای خود، هم مردم و هم مدیران مفید باشد.
 
وی تاکید کرد: هرچقدر التزام به قانون بیشتر باشد نارسایی ها و ضعف ها بیشتر توسط مردم تحمل می شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟