صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
در واکنش به محرومیت مادام العمر

بازیکن لبنان به فیفا شکایت می‌کند

کد خبر: ۳۰۵۴۳۴
| |
2516 بازدید

رامز دیوب بازیکن لبنانی که به علت تبانی به محرومیت همیشگی از فوتبال محکوم شد اعلام کرد که به فیفا شکایت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، فادی زریقات رئیس اردنی فوتبال غرب آسیا و رئیس کمیته تحقیقات پرونده تبانی در فوتبال لبنان نتیجه تحقیقات را اعلام کرد.

رامزدیوب که در لیگ مالزی توپ می‌زند به محرومیت مادام العمر و پرداخت جریمه 15 هزار یورویی محکوم شد این در حالی است که خود این بازیکن اتهامات وارده را قبول ندارد و از شکایت به فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) خبر داد.

او گفت: وقتی در لیگ مالزی بازی می‌کردم روزی در آنجا هاشم حیدر رئیس فدراسیون فوتبال لبنان را دیدم. او به من گفت که انتقالم از الصفاء به لیگ مالزی غیر قانونی بوده است. از آن زمان مشکلاتم شروع شد. دلایلی که علیه من ارائه داده اند بی اساس است. هیچگاه به تبانی اعتراف نکرده ام و نخواهم کرد. از این جریمه مالی آن هم بدون محاکمه در شگفتم. آماده ام تا به فیفا شکایت کنم و موضوع را به آنجا بکشانم که مطمئنا این به نفع فدراسیون فوتبال لبنان نخواهد بود. تعجبم از این است که چگونه بازیکنان العهد که تبانی آنها ثابت شده است به تیم ملی برگردانده می‌شوند اما من مادام العمر محروم می‌شوم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟