صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ساخت پوشش ضد آب فوق مقاوم

کد خبر: ۳۰۵۲۸۲
| |
2582 بازدید
|
۱
یک شرکت ارائه‌کننده خدمات مهار برای پاکسازی مواد شیمیایی و مدیریت ضایعات موفق به طراحی یک پوشش «همیشه فوق خشک» شده که بسیار آب و روغن گریز بوده و تقریبا هرگونه مایع را در برابر طیف گسترده‌ای از مواد از چکشها گرفته تا چکمه و دستکش مهار می‌کند.

به گزارش ایسنا، سیستم دو بخشی همیشه فوق خشک یک مانع تقریبا نامرئی هوا را با مقیاس نانو بر روی سطوح ایجاد می‌کند.

این سطوح می‌تواند شامل نفت تصفیه شده، بتن مرطوب، آب، گل و دیگر مایعات باشند. در صنایع این پوشش می‌تواند برای کاربردهایی مانند ورود چکش به داخل گل، چکمه‌ها و دستکش‌های صنعتی مورد استفاده قرار گیرد.

محصولات و موانع ضد آب چیز جدیدی محسوب نمی‌شوند؛ اما به گفته سازندگان، این پوشش چسبندگی و مقاومت در برابر سایش را در مقایسه با محصولات پیشین ارتقا بخشیده است. این ویژگی‌ها طیف متنوعی از مصارف را در دسترس کاربران قرار خواهد داد. ادعاهای دیگر شامل ویژگی‌های ضد یخ، ضد خورندگی، ضد آلودگی و خود پاک‌کنندگی برای این پوشش است.

این محصول را می‌توان با یک گردپاش بر سطح اعمال کرد که در نهایت یک درخشش سفید شفاف را بجای می‌گذارد. هر پوشش برای حدود دو تا هشت ماه در برابر نور مستقیم خورشید و شرایط خارجی ماندگاری دارد. طبیعتا این میزان ماندگاری در شرایط فضای داخلی و محافظت شده‌تر بیشتر از یک سال خواهد بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
پورسعيدي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۸
با سلام
موضوع جالبي است . در صورت امكان لطفا" نام و تلفن شركت توليد كننده را اعلام فرماييد .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟