صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
بخير گذشت!

شب قهرمانی ایران چگونه گذشت ؟

رضا فیض آبادی
کد خبر: ۳۰۴۷۴۲
| |
4463 بازدید

جام جهاني كشتي در تهران و ميزباني شايسته ايراني هاي هاي هميشه مهمان نواز از 10 تيم برتر جهان و يا بهتر بگوييم ده كشور برتر كشتي جهان در سالن 12 هزار نفري آزادي كه توام با موفقيت‌آزاد و فرنگي كاران كشورمان شد اين مهم را به جهانيان به اثبات رساند  كه بر خلاف تبليغات برخي از كساني كه در آن سوي آب نشسته اند و فقط سياه نمايي مي كنند ، ايران اسلامي توام با پيشرفت هاي علمي و فناوري و نانو و و تكنولو‍‍ژي مدرن روز و نشستن بر قله هاي رفيع قهرماني در رشته هاي مختلف ورزشي ، در بخش برگزاري مسابقات و ميزباني نيز به آن حد از رشد رسيده است كه مي تواند بهترين دكوراسيون را براي برگزاري مسابقات جام جهاني انجام دهد و در كنار آن به فرهنگ پر غناي خود اهميت بدهد و  موسيقي اصيل و سنتي خود را نيز به نمايش در آورد تا بدانند كه ايراني ها هم مردماني خونگرم و شاد و صاحب سبك خاص ايراني در جهان مي باشند.

انصافا اگر به صحنه آرايي سالن 12 هزار نفري و كارهاي قشنگي كه در مراسم افتتاحييه آزاد و فرنگي و در مراسم اختتاميه رخ داد نگاهي بياندازيم خواهيم ديد كه اين جوان خوش فكر با امكانات و بودجه هاي محدود و با وجود بسياري از محدوديت هاي مالي كاري بس ارزشمند براي ورزش كشورمان انجام داد و مسابقات جام جهلاني تهران اين نكته را به اثبات رساند كه ما مي توانيم ضمن رعايت شئون اسلامي و ايراني خود نشاندهنده فرهنگ ناب و اصيل ايراني در همه زمينه ها باشيم.
اما اتفاقي كه كه در مراسم پاياني و زمان حضور ربييس جمهور نزديك بود رخ بدهد و همه رشته ها را دوباره پنبنه كند و خدا خواست كه آبروي كشورمان جلو ديد خارجي  ها و بيننده هاي تلويزيوني در سراسر جهان حفظ شود را برخي خواسته و ناخواسته داشتند دامن مي زدند كه در نهايت ختم بخير شد.

سكوهاي قهرماني براي اولين بار در كشتي به صورت تيمي و خيلي زيبا طراحي شده بود و در بك گراند هر تيم پرچم آن كشور از طريق ال اي دي هاي بزرگ به نمايش در مي آمد اما سكوها طوري تعبيه شده بود كه هر تيم با تعداد كشتي گيران و گروه فني و سرپرستان خود روي آن قرار گيرند و به زبان ساده تر داراي محدوديت بود . تا اينجاي كار همه چيز خوب پيش مي رفت اما نمي دانيم چه اتفاقي افتاد كه به محض ورود رييس جمهور جهت اهداي جوايز تيم هاي برتر، برخي ها كه مسئوليتي هم در اين زمينه نداشتند و تا آن روز اثري از آنها در سالن كشتي نبود از سروكول هم بالا مي رفتند تا  در كنار رييس جمهور قرار گيرند و اين حجم سنگين نفرات هر لحظه امكان فروريختن سكوهاي به‌آن زيبايي را مي داد اما هر چه بود ختم بخير شد تا ميزباني سربلند و سرافراز براي جام جهاني كشتي باشيم.
در زمينه هواداران ايراني و به هيجان در آمدن مقامات ارشد فيلا نيز صحبت زياد هست كه به موقع به آن خواهيم پرداخت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟