صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بازیگر مشهور مرتكب قتل عمد شد

کد خبر: ۳۰۲۴۷۴
| |
100489 بازدید
سایت بی بی سی پرده از حكم قتل عمد بازیگر سرشناس برداشت.

به گزارش نیمروز این سایت نوشت:سلمان خان از معدود هنرپیشه‌های بالیوود است كه در میان طیف وسیعی از جامعه هند، هوادار دارد. زمانی كه تازه ترین فیلمش، دبنگ2 (محصول سال 2012) در كریسمس امسال به روی پرده رفت، بیش از 3500 سالن نمایش دهنده این فیلم، برای چند روز مملو از تماشاگر بود.

اكنون، دادگاهی در هند، این سوپراستار بالیوود را به قتل عمد در سال 2002 مجرم شناخته است. فرجام خواهی سلمان خان، كه زیر بار این اتهام نمی رود، چند سال به درازا كشید.

اما این بدبیاری ظاهراً بر روی علاقه هواداران سلمان خان به او تاثیری نگذاشته و موفقیت هایش همچنان ادامه دارد.

این هنرپیشه 47 ساله، در بیش از 80 فیلم بازی كرده و پولسازترین ستاره هالیوود شمرده می شود. پنج فیلم از آخرین فیلم هایش، دبنگ، آماده، بادیگارد، ایك تا تایگر و دبنگ2، فروش فوق العاده ای داشته اند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان