صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تبریز مقصد بعدی پایتخت ایران

کد خبر: ۳۰۲۱۱۱
| |
6260 بازدید
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برنامه مجلس برای انتقال پایتخت از تهران گفت: تبریز بعنوان مقصد بعدی پایتخت مطرح است.

زهره طبیب‌زاده نماینده تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصمیم مجلس برای انتقال پایتخت از تهران به باشگاه خبرنگاران گفت:من با این طرح موافق نیستم چراکه خیلی از بافت‌های شهری متناسب با پایتخت در تهران محیا است و انتقال به جایی دیگر و ایجاد سازوکارهای جدید کار بسیار غلط است.

وی افزود:اگر تصمیم بر جلوگیری از ازدحام و شلوغی است باید سازوکار وروش دیگری از جمله سیاست‌های تشویقی  به مهاجرت از تهران اجرایی شوند و ایجاد اشتغال در شهرهای دور از پایتخت، رسیدگی  و اجرای عدالت اقتصادی در تقسیم امکانات اقتصادی و ... برای استان‌ها مطلوب‌تر باشد

عضو فراکسیون اصولگرایان در مجلس نهم همچنین تصریح کرد: اگر روند سیاست‌گذاری‌های غلط برای پایتخت جدید نیز ادامه یابد، پایتخت جدید سرنوشتی چون تهران را خواهد داشت.
طبیب‌زاده با اشاره به گزینه‌های  پایتخت جدید ایران گفت: تبریز بعنوان پیشنهاد مطرح است.

گفتنی است؛ پیش از این نیز کولیوند از بررسی طرح فوق در کمیسیون‌های "امنیت ملی و سیاست خارجی" ، "برنامه، بودجه و محاسبات"، "شوراها و امور داخلی"، "‌صنایع و معادن" و کمیسیون "عمران" خبرداده بود و گفته بود که  به احتمال زیاد کمیسیون شوراها، ‌کمیسیون اصلی بررسی‌کننده این طرح خواهد بود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا