صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بودجه وزارت بهداشت و هزینه‌های درمان!

کد خبر: ۳۰۱۳۵۵
| |
3757 بازدید
|
۱
رئیس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت معتقد است که "تمامی بودجه وزارت بهداشت نیز نمی‌تواند هزینه‌های درمان پوسیدگی دندان در کشور را پوشش دهد، اما امیدواریم با ارائه آموزش‌ و خدمات پیشگیری از سوی این اداره، تا سال 1404، گروه سنی 12 ساله را بدون پوسیدگی دندان داشته باشیم."

محمدحسین خوشنویسان می گوید: پوسیدگی دندان یک اپیدمی خاموش است که در بیشتر کشورهای جهان وجود دارد و ایران نیز از این امر مستثنی نیست. اگر اقدامی در زمینه پیشگیری از پوسیدگی دندان نکنیم و افراد نسبت به این امر آگاه نباشند و خوب مراقبت نکنند، هزینه درمان برای مردم و دولت به هیچوجه قابل تامین نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
محمود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
البته نگفتید هزینه های دندانپزشکی سه هار روزه که دوبرابر شده .
راستش را بخواهید هنور این مشکل برای مسئولین یک شمکل جدید نیست واقعا اگر مشکل بود خیلی وقت ها پیش حل میکردند.کاری نداره که.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار