صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بضاعت‌ استقلال همین است

کد خبر: ۳۰۱۳۲۵
| |
4103 بازدید

سرمربی استقلال تهران گفت: امکانات ما به هیچ وجه در حد خبرنگاران نیست ولی بضاعتمان همین است.
 
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران، امیر قلعه‌نویی در نشست خبری پیش از دیدار تیمش برابر راه‌آهن از هفته ۲۵ لیگ بر‌تر گفت: ابتدا بابت بازی دیروز تیم ملی تبریک می‌گویم؛ بردی که نیازش داشتیم ولی ملاک نیست. با این حال جای تبریک دارد. خوشحالم که ۴۰ درصد از ترکیب تیم ملی از تیم ما بود ولی این برد یک برد ملی بود و امیدوارم که این روند را ادامه دهیم.
 
او ادامه داد: راه‌آهن تیم تاکتیکی است و بازی سختی برابر این تیم خواهیم داشت. سرمربی این تیم از بزرگان فوتبال ما و مربی بسیار خوبی است ولی بگذارید، از سازمان لیگ گله داشته باشم. متاسفانه آقای تاج هم جواب سوالات ما را نمی‌دهد. بعد از بازی ملوان تاکنون برنامه مسابقه‌های ما را ببینید. مثلا بعد از رفتن به انزلی یک روز پرواز داشتیم. در حالی که رقیب ما یک روز هم بیشتر استراحت کرده بود. به هر حال می‌توانید این را هم ببینید که دیروز چهار بازیکن ما در تیم ملی بازی می‌کردند. فکر می‌کنم که می‌شد بازی ما و راه‌آهن روز شنبه برگزار شود، ولی خب شنیده‌ام که گفته شده سپاهان و راه‌آهن بازی عقب افتاده دارند و باید جوری برنامه‌ریزی شود که آن مساله هم حل شود. البته می‌شد یک روز هم آن بازی عقب‌افتاده را دیر‌تر برگزار کرد.
 
قلعه‌نویی در ادامه افزود: طبیعتا از همه موجودیمان در این دیدار نمی‌توانیم استفاده کنیم. جواد نکونام در این دیدار در لیست ۱۸ نفره هم نخواهد بود و در مورد بازیکنان دیگر هم باید ببینیم که وضعیت بدنیشان و نیاز خودمان چگونه است تا شاید کمی از آن‌ها استفاده کنیم. درست است که در بازی دیروز دو بازیکن ما تعویض شدند، ولی‌ای کاش به جای پژمان منتظری که کمتر تحت فشار بود، خسرو حیدری تعویض می‌شد. با این حال امیدوارم که سازمان لیگ دقت بیشتری در این زمینه کند و نگاه عادلانه‌تری داشته باشد. البته از آقای شهبازی و کاظمی تشکر می‌کنم. صحبتم مربوط به برنامه‌ریزی لیگ است.
 
او در ادامه گفت: امیدوارم فردا بازی خوب و باکیفیتی باشد و بتوانیم با حضور بازیکنانمان بازی خوبی را به نمایش بگذاریم.
 
امیر قلعه‌نویی در ادامه در پاسخ به حوادث هفته‌ گذشته استقلال گفت: اینکه چه کسی بیاید و چه کسی نیاید، مساله نیست. به هر حال ما امکانات نداریم. درباره خبرنگار ایسنا هم با بازیکنم برخورد کردم؛ چرا که رفتاری حرفه‌ای نداشت. ولی چندین بار گفته‌ام که از محوطه خبرنگاران خارج نشوید. با این حال قبول دارم امکانات ما به هیچ وجه در حد شما خبرنگاران نیست ولی ما هم در همان‌جا در حال تمرین هستیم و بضاعتمان همین است. گفتیم ۳۰۰ میلیون اجاره برای زمین پرداخت نشود و آن ۳۰۰ میلیون برای ساختن کمپ استفاده شود.
 
وی افزود: تیم استقلال در صدر جدول است. البته با کمک اهل بیت و بچه‌ها توانسته‌ایم، جزو چهار تیم جام حذفی هم باشیم. در تیم ملی هم ۴۰ درصد از بازیکنان از تیم ما هستند، شما به من بگویید که این داستان‌ها چیست؟ یک آدم می‌آید و پشت من می‌نشیند. هفت – هشت دقیقه از بازی گذشته به او گفته می‌شود، از آنجا بلند شود؛ چرا که آنجا را بتن ریزی کرده‌اند و خیس است، ولی مقاومت می‌کند. مطمئن باشید اگر جز پسرم به بازیکن دیگری توهین می‌کرد،‌‌ همان بار اول برخورد می‌کردم. جالب اینجاست که بعد از برخورد من که توسط مسئولان کمپ به بیرون هدایت می‌شده، در حال فحاشی بوده است. حالا شما به من بگویید که چه جوری می‌شود که آقای نصیری در خیابان از ایشان عکس می‌گیرد، می‌گویند رفته است، در انتهای جنت آباد از او عکس گرفته؟ از عادل فردوسی‌پور سوالی دارم: من که ندیده‌ام، ولی می‌گویند برنامه این هفته‌ ۹۰ فشرده بوده است. تو چطور این خبر را از روی خبرگزاری ایسنا کار نکرده‌ای؟ می‌گویند در طول برنامه تندتند صحبت می‌کردی. این مساله چقدر مهم بوده که روی آن کار کردی؟ برای من محرز است که این یک پروژه بوده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟