نمایشگاه عکس جنایات آلخلیفه در بینالحرمین
یک سازمان حقوق بشری بحرین با برپایی نمایشگاه عکس در کربلای معلا و بین الحرمین جنایات و دروغ پردازیهای رژیم آل خلیفه علیه مردم را افشا کرد.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری نون در شهر کربلا، سازمان مدافعان حقوق بشر در بحرین با برپایی یک نمایشگاه عکس در منطق بینالحرمین شهر مقدس کربلا تصاویری از جنایتهای رژیم آل خلیفه علیه شهروندان بحرینی را به معرض نمایش گذاشت.
رئیس این سازمان که از افشای نام خود خودداری کرد، در گفتوگو با خبرگزاری نون ابراز داشت که این نمایشگاه شامل 300 تصویر است و هر تصویر تاریخ تجاوزهای رژیم آلخلیفه را نیز در بر دارد، وی ابراز داشت که رژیم بحرین سانسور شدیدی را علیه جامعه اعمال میدارد و ما می خواهیم پیام خود را به جامعه جهانی و سازمانهای بینالمللی در مورد ضرورت قصاص خاندان آل خلیفه و جنایتکارانی که با آنها در این جنایتها دست دارند، برسانیم.

بنا بر پیشبینی های مقامات کربلا، بیش از 15 میلیون نفر در مراسم اربعین امام حسین (ع) در کربلای معلا حاضر می شوند که نزدیک به یک میلیون نفر از آنها خارجی هستند.






