بستری بازنشستگان بدون پرداخت وجه

کد خبر: ۲۹۳۸۰۰
| |
6740 بازدید
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت:بازنشستگان با اجرای طرح بیمه طلایی بازنشستگان، بدون پرداخت وجه در بیمارستان‌ها و مراکز طرف قرارداد با سازمان بیمه‌گر تحت مداوا قرار می‌گیرند.

عبدالرضا شیخ‌الاسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران افزود:اختصاص یک صد میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح حمایتی بیمه طلایی بازنشستگان نشان از توجه ویژه دولت به ارایه طر‌ح‌های حمایتی دارد.

وی افزود:برنامه‌های اجرایی این طرح حمایتی در صندوق بازنشستگی کشوری به نحوی طراحی شده که بازنشستگان بدون پرداخت وجه و به خصوص بدون انجام مراحل اداری در بیمارستان‌ها و مراکز طرف قرارداد با سازمان بیمه گر تحت درمان قرار می‌گیرند.

شیخ الاسلامی به افزایش سهم اعتبارات خدمات بیمه تکمیلی بازنشستگان اشاره و تصریح کرد:دولت به منظور رفاه حال بازنشستگان به عنوان قشری که سالها زحمت کشیده و هم اکنون باید مورد حمایت‌های دولت قرار گیرند، با اجرای طرح بیمه طلایی در راستای کاهش هزینه‌های درمانی و ارتقای خدمت رسانی پزشکی به این افراد اقدام کرده است.

اجرای این بسته حمایتی از نهم دی ماه در سراسر کشور آغاز می‌شود
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی