فسخنامه توزی در کمیته انضباطی است
قرارداد فرهاد مجیدی مشروط ثبت شد
کد خبر: ۲۹۳۰۵۶
| | 6347 بازدید
قرارداد فرهاد مجیدی با باشگاه استقلال در هیئت فوتبال به طور مشروط ثبت شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، فرهاد مجیدی امروز در هیئت فوتبال استان تهران حاضر شد اما قبل از ثبت قراردادش حسن شیرازی رئیس هیئت فوتبال تهران با نبی دبیرکل فدراسیون فوتبال و غلامرضا بهروان رئیس سازمان لیگ تلفنی صحبت کرد و در مورد نامه فسخ قرارداد توزی بازیکن پرتغالی استقلال با آنها صحبت کرد. ظاهراً فسخنامه این بازیکن پرتغالی با باشگاه استقلال در کمیته انضباطی است.
به این ترتیب قرارداد فرهاد مجیدی با باشگاه استقلال به طور مشروط در هیئت فوتبال ثبت شد تا وضعیت توزی با استقلال به طور کامل مشخص شود این در حالی است که مسئولان باشگاه استقلال میگویند ما فرهاد مجیدی را به جای لیام ردی دروازهبان استرالیایی خود ثبت کردیم نه به جای توزی بازیکن پرتغالی.
بعد از بیان این مسئله فرهاد مجیدی از مسئولان هیئت فوتبال استان خواست که خبرنگاران و عکاسان بیرون بروند و او قراردادش را پشت درهای بسته با استقلال ثبت کند. به این ترتیب خبرنگاران بیرون آمدند.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


