افزایش قیمت خودروهای یورو ۴

کد خبر: ۲۹۲۰۵۴
|
۲۷ آذر ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۰ 17 December 2012
|
6461 بازدید
 در جلسه روز گذشته کمیته خودرو با افزایش 700 هزار تومانی قیمت خودروهای مجهز به استاندارد یورو 4 موافقت شد و علاوه بر این، قیمت تندر 90 تغییر شکل یافته پارس خودرو 23 میلیون تومان تعیین شد.
 
به گزارش فارس، در جلسه دیروز کمیته خودرو، قیمت خودرو پاژن شرکت مرتب خودرو 35 میلیون تومان تعیین شد.

همچنین در مورد قیمت وانت تک کابین و دو کابین شرکت پویا نیز تصمیم‌گیری شد و قیمت این محصولات بین 26 تا 28 تومان مصوب شد.

داود میرخانی رشتی در این مورد به فارس گفت: در جلسه روز گذشته خودروسازان با سازمان حمایت، موضوع تجهیز خودروهای داخلی به استاندارد یورو 4 مطرح و مصوب شد که بابت تجهیز خودروها به موتور مطابق با استاندارد یورو 4 قیمت هر خودرو 700 هزار تومان افزایش یابد.

وی تصریح کرد: به این ترتیب، قیمت خودروهای جدیدی که به موتور یورو 4 مجهز می‌شوند از اول دی ماه 700 هزار تومان افزایش خواهد یافت.

* 700 هزار تومان، قیمت تمام شده تجهیز به یورو 4 است

میرخانی ادامه داد: این 700 هزار تومان معادل قیمت تمام شده تجهیز خودروها به استاندارد یورو 4 برای خودروسازان است و در صورتی که خریداران مایل به خرید خودرو با این استاندارد در سال جاری باشند، باید 700 هزار تومان بیشتر پرداخت کنند.

وی تصریح کرد: در جلسه روز گذشته کمیته خودرو، قیمت خودروی پاژن شرکت مرتب خودرو 35 میلیون تومان مصوب شد و قیمت وانت جدیدی که قرار است توسط شرکت پویا در گرمسار تولید شود بین 26 تا 28 میلیون تومان مشخص شد.

به گفته وی، قیمت تندر 90 فیس لیفت پارس خودرو نیز 23 میلیون تومان تعیین شده است.

 


* بخشنامه جدیدی برای خودروهای بالای 45 میلیون تومان صادر نشده است

مشاور انجمن خودروسازان در مورد برخی اخبار منتشر شده مبنی بر تدوین بخشنامه جدید برای قیمت‌گذاری خودروهای بالای 45 میلیون تومان نیز گفت: تصمیم‌گیری جدیدی در این مورد انجام نشده و طبق بخشنامه‌ای که در مرداد امسال صادر شد، قیمت‌گذاری خودروهای بالای 45 میلیون تومان از سازمان حمایت خارج شده و به خودروسازان سپرده شده است.

وی افزود: طبق بخشنامه مردادماه، سود انصراف 2 درصد کمتر از سود مشارکت است و تحویل خودرو در فروش نقدی حداکثر باید 30 روز باشد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# مذاکره ایران و آمریکا # الهه حسین نژاد # قیمت طلا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت